13 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 декември, четвъртък

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в  01.12 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с бъбреците, уринирането, профилирането на високо кръвно налягане и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Днес не приемайте много вода, организмът задържа течности. Не пийте диуретични и разхлабващи вещества с цел отслабване. От процедурите на косата разрешено е подстригването, боядисването и оформянето на цветни кичури. Избягвайте всякакви масажи, защото ще се окажат особено болезнени заради водата в организма.

Хранене и диета: Днес приемайте по-малко течности. Организмът задържа вода и трудно се отводнява. Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Избягвайте храните от животински произход. Хапвайте постно. Ядките са чудесна храна днес, ако почувствате глад между основните ястия.

Цветове, носещи късмет: Розово, лилаво, оранжево, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 13.15 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят е труден, защото остава малко време до Коледа и бързаме да отхвърлим колкото се може повече задачи – и лични, и професионални. Темпото е ускорено и на практика се надпреварваме с времето. За щастие емоциите са положителни в очакване на едни от най-топлите семейни празници и ежедневието „на педал” по-скоро ни прави по-организирани и стегнати.

Звездни аспекти за деня: Движейки се през Везни, Луната днес е активна на небето и изисква да се мобилизираме и да свършим всичко, което имаме предначертано за този ден. Времето в предиобеда е доста напрегнато заради квадратурата на Луната с Меркурий и Плутон. Внимавайте. Не се захващайте с нищо ново. Освободете мислите си от излишни притеснения. Ако нещо не върви, отложете го за следобедните часове. Определено те са по-благоприятни. Луната тогава е в хармония с Венера и Юпитер. Успеваемостта е по-голяма, а благите лични взаимоотношения са гарантирани.

 

ОВЕН

Много мрънкате

 

В четвъртък сами блокирате доброто влияние на планетите, което се беше установило в последните дни. Причината е вечното ви мрънкане за щяло и нещяло. Нямате и намерение да се съобразите установените норми и традиции В момента демонстрирате поведение, което ви вреди и в семейството, и в службата.

 

ТЕЛЕЦ

Не е време за промяна

 

В четвъртък ще прекалите със смелите мечти и амбиции и рискувате да се заемете с проект, който не ви е по силите. В службата бъдете по-критични към себе си и не приемайте предложения, свързани с пълна промяна в това, с което се занимавате. По-скоро бъдете консервативни, за да не си причините трудности и пречки по неволя.

БЛИЗНАЦИ

Празниците ви разсейват

 

Въпреки напрежението, което е неизбежно в четвъртък при вас, продължавате пътя си напред. Не бива да се отклонявате от набелязаните цели. Ангажирани сте и с организацията по семейните празници. Това ви разсейва през целия ден. Ако ви предстои да свършите нещо важно, концентрирайте се в следобеда и го отметнете.

 

РАК

Решавате за всички

 

Като изключим неприятните контакти с хора от близкото обкръжение, всички останали сфери на живот ще са спокойни и благодатни. Ще се карате малко повече с близките си, защото сте се заели еднолично с организацията на предстоящите празници, без да давате възможност семейството ви да изрази мнение как те искат да прекарат Коледа.

 

ЛЪВ

Следобедът е благоприятен

 

Четвъртък е благоприятен за вас, но мнозина тръгват в много посоки наведнъж и така се обричат на неуспех. Не се разпилявайте, а се съсредоточете в една-единствена цел. Предиобедът е доста напрегнат и хаотичен, но в часовете след обедната почивка някак успявате да се съберете и концентрирате. Това е и по-благоприятното време за вас.

 

ДЕВА

Добри новини

 

Нервни и избухливи сте днес. Причината е приповдигнатото ви настроение. Всяка емоция ви влияе по различен начин. Опитайте се да овладеете страстите, за да не навредите на най-близките си взаимоотношения. Очакват ви добри новини във финансовата сфера в следобеда. Спокойствието по празниците ви е гарантирано.

 

ВЕЗНИ

Не се бъркайте в чуждите работи

 

Днес желаете да дадете съвет на всички хора около себе си, да се наместите в живота им и да ги поучите за нещо. Разбира се, няма да се разминете без сръдни и размяна на обидни думи. Хубавото е, че всичко отминава бързо. Луната и Венера ви помагат да осъзнаете грешките си и светкавично да промените маниера си на поведение.

 

СКОРПИОН

Не започвайте нищо ново

 

Активни, успяващи, запътени към една своя завидна цел – такива сте няколко дни преди Коледа. Сякаш сега сте се сетили да започвате нещо ново. По-добре не се заемайте с важни и грандиозни задачи. Още по-малко в предиобеда. Тогава ви чакат проблемни ситуации, от които трябва да излезете със смирение и такт. Ще се справите.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Свада с шефа

 

Днес общувате трудно и хората няма да ви разбират напълно. На работното място пререкание с шефове може да снижи настроението и самочувствието ви. Бързо ще отмине. Още утре разбирате, че е било моментно състояние, просто напрежение, което е трябвало да се освободи. В личен план ви чака далеч по-обещаващ и приятен ден.

 

КОЗИРОГ

Свършете си работата

 

Въоръжете се с търпение. Не предприемайте нови задачи, преди да сте завършили докрай старите. Денят е благоприятен и подходящ за действие по рутинните ангажименти. Вкарайте документацията, която водите, в ред преди Коледа. Изчистете я от грешки. Изпратете картички за празниците на партньорите, с които работите.

 

ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

Желанието ви да поставите ново начало, удовлетворявайки поредната си хрумнала идея, е най-голямата ви грешка днес. Не забравяйте, че периодът не е благоприятен за крачка напред, а и точно преди празниците едва ли ще срещнете присъща отзивчивост в хората, с които искате да осъществите целите си. Отдайте се на рутинна работа.

 

РИБИ

Следобедът е благоприятен

Атакувате високите постове на работното място. Считате, че краят на годината е време за отчитане на постиженията и повишение в йерархията. Прави сте и мнозина от вас ще се сдобият с желания пост в службата. Не забравяйте, че следобедът е по-благоприятното време за вършене на каквото и да е било. Използвайте този момент.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени на дата на кармична разплата, вие в този свой живот сте си избрали точно определени трудности и с тяхното преодоляване ще заплатите дълга си към съдбата за допускани грешки в минали прераждания. Най-важната заръка към вас е да се научите на прозорливост и предпазливост, да слушате малко повече хората, които ви обичат и подкрепят, защото техните съвети ви помагат повече, отколкото очаквате.

Навлизате в година, която ще ви помогне да анализирате миналото и да поправите стари грешки. Ще учите и ще се преквалифицирате. Професионалната ви реализация ще бъде успешна.

Здраве: Не си внушавайте болести, чака ви година на крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!