10 четения

Какво познаха ясновидките от региона за 2016 г.

В края на миналата година в коледния брой на вестник „Борба” ясновидките Веска Ковачева и Соня Щерева направиха предсказания какво ще се случи през 2016 г. Какво познаха и не познаха двете?

СБЪДНА СЕ ПРОГНОЗАТА НА ЯСНОВИДКАТА ОТ ДЖУЛЮНИЦА ВЕСКА КОВАЧЕВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА НОВ ПРЕЗИДЕНТ И ТОЙ ЩЕ Е МЪЖ.

Тя предрече, че и през отиващата си година страната ни ще успее да даде отпор на бежанската вълна, понеже мигрантите ще търсят по-добри условия.

Промените в управлението на България, които пророчицата предрече в края на 2015 г., вече са факт. В по-глобален план се случиха и самолетните катастрофи, предречени от нея.

Конкретно за Велико Търново Ковачева прогнозира инвестиции и проекти от високопоставени държави. И наистина азербайджанската фондация „Гейдар Алиев“ финансира проект за социализацията на хълма „Трапезица“, който вече приема първите си посетители.

СОНЯ ЩЕРЕВА ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА СЪЩО ПОЗНА, ЧЕ БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ НИ ЗАОБИКАЛЯ. Тя бе категорична, че атентати у нас през 2016 г. няма да има.

„С Франция обаче терористите не са приключили, ще има още по-голям атентат, атентати ще има в Германия и в Америка, но няма да има във Ватикана, както някои казват. Там господ ги пази, нищо лошо няма да стане“ прогнозира Щерева.

За България тя пророкува, че ще е относително добра година.

„Убийства и големи атентати в България няма да има. Ако някой прави нещо размирно, това ще са тийнейджъри, младежи, които гледат интернет филми и копират, но съветвам държавниците ни да не приемат много бежанци и всеки да се проверява добре, няма значение дали е на 10, или на 20 години. Тези хора, някои от тях, са от малки обучени в тероризъм, това им е културата, така растат, с тази дума. Тези пари, каналджии – това е една мафия“, са част от думите на Соня Щерева от края на миналата година.

„Търново ще бъде много известен град не само с историята си, но и с туризма“, е другото, казано от горнооряховската пророчица.

Тя обаче не позна, че Бойко Борисов няма да подаде оставка. Остава да видим дали ще се сбъдне казаното от нея, че: „той накрая ще стане президент, но едва ли ще се кандидатира за тази година”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *