Пивоварна ще раздава безплатна бира във връзка с отминаването на „скапаната“ 2016 година

Пивоварната „Камдън таун“ ще раздава по бутилка безплатна бира на своите клиенти, посетили пъбовете й, в периода 28-31 декември, съобщава в. „Метро“.
По този начин производителите държат да изпратят една „скапана“ по техните думи 2016 година. През изтеклите 12 месеца видяхме да си отиват легендарни знаменитости, светът се срива пред очите ни, а в Америка избраха за ръководител човек, обвиняван в неприлично сексуално поведение.
На всички първи 50 посетители на двата пъба на пивоварната ще бъдат предлагани безплатни шишета от бира по 750 милилитра. Щастливците ще могат да ги консумират на място, или да си ги занесат у дома.
Всяка година пивоварната произвежда партида пиво, която да резюмира изминалите 12 година. За настоящата тя пусна тъмна бира, каквато според управата е била 2016-а. Но има една уловка. На безплатното шише ще могат да се радват единствено онези клиенти, които пошепнат на бармана „2016-а, тъмна година, тъмна бира“. Реалната цена на подарената бутилка с пиво „Камдън“ е 10 паунда.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *