639 четения

Ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица: „Бойко Борисов пак ще стане премиер”

За 2017 г. кризата с бежанците е най-тревожното нещо. Дано да не идват повече, защото ще тръгне още по-голям проблем. Предстои, както при тях, да има безредици за щяло и нещяло – да хвърлят камъни, да чупят, да не признават полицаите. Защото за България се говори, че няма контрол, че е пропаднала държава и те мислят, че като влязат тук, ще си правят каквото си искат. Дано властите да вземат мерки.

Но 2017 година ще е по-добра от тази. В тази се съдържа числото 6, което е дяволско и лъжовно. Още малко да стискаме зъби, да си отиде тази лъжовна година. Пък догодина, живот и здраве, 7 е хубаво число. Няма да има грозни катаклизми, зимата ще е по-мека, нормална, дори топла, ще вали сняг, но в нормите.

В политиката обаче нещата са лоши. Ще има предсрочни избори. ГЕРБ така правят, че да има напролет и да могат да постигнат нещо, което са решили. И пак те ще са в основата на управлението, но не сами, ще има и други партии и затова сега правят спънки, за да може всичко да е по тяхната. БСП мисли, че е спечелила президентските избори, но изборите бяха спечелени от генерала, от новия президент. Обаче Корнелия ще иска да го манипулира, да го контролира, защото си мисли, че като са го предложили, могат да си правят каквото си искат и точно това дразни Бойко. Голямата му грешка е, че той се довери на разни гадатели, които няколко години поред казваха, че руса жена ще оправи България. И така той се подведе, но от друга страна, като че ли това му беше коз в ръцете, защото той знаеше вътрешно, че няма как да спечели и ще стане така. Ако беше друг кандидатът на ГЕРБ, ГЕРБ щеше да спечели. Народът искаше нещо ново и като се появи този летец, се хванаха хората за него като удавник за сламка.

Пак Бойко Борисов ще стане премиер, няма да си даде току-така хляба от ръцете. Така ще се завърти и такива обрати ще има, дето никой не ги очаква, дори и в парламента ще бъдат много изненадани от обрата, който ГЕРБ ще направи в политиката. Предстоят нови неща, но и те пак няма да са за хубаво. Според мен трябват нови, млади хора, защото много неща се променят, разбиранията са други. Млади трябва да управляват България, обаче старите не дават кокала. По нов начин трябва да се контролира, защото младите бягат. Слави Трифонов няма да направи партия. Марешки виси на косъм, това означава, че са му дигнали мерника, в смисъл че е имал тъмен период. Не му се доверяват, ще му пречат, ще му намерят недостатъци в бизнеса, за да се откаже сам. Всичко е фалшиво в политиката.

Чак от 2020 година ще почнат промени в по-добра посока. Преди това няма да стане. В момента Турция, Русия и арабските страни като че ли едновременно контролират и вредят на света. Така ще стане, че Русия и Турция ще се хванат гуша за гуша и може да стане нещо много лошо. Трябва да има голяма офанзива между тях и после лека-полека нещата ще се оправят, но Турция ще спечели. Ще има помощ от нея към нас, обаче Местан докато е по върховете, ще има много интриги. Не знам защо го държат там, той е враг на България.

Велико Търново ще е добре, кметът трябва да си довърши нещата, има много проекти, които е решил, но за други неща няма да има време. В сравнение с други големи градове Търново е добре и ще расте.

В Горна Оряховица не може е се очаква нещо хубаво, защото всеки гледа да си напълни джоба. Не трябва сегашният кмет да се води по приказките на близкото си обкръжение, трябва сам да действа, а той по-скоро прави това, което му се каже.

За Лясковец добре са нещата, дори по-добре от Горна Оряховица, благодарение на кметицата.

Обаче сега се очаква срив на политиката, някакъв обрат ще има в парламента, което ще обърне всичко и ще се отрази и на местно ниво. Тогава може би някои кметове ще ги изчистят предварително, няма да изчакат до края на мандата си. За Стражица не виждам предсрочни избори. В Свищов проблеми няма да има, работата ще върви, може би срив ще има там, където са студентите. В града ще има промени, жена виждам, която ще има важна роля.

Пожелавам на всички да се живи и здрави, да стискат зъби и да търпят още малко. Лошото почти мина, големи катаклизми няма да има, само леки природни аномалии, но нищо опасно. Ще почнат стачки, хората чисто и просто ще искат това, което им се полага. Лошото е, че виждам доста болести по младите, по крехките организми. Според мен още две-три години и нещата ще са по-добре.

Записа Елена ЧАМУРКОВА

2 коментара за “Ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица: „Бойко Борисов пак ще стане премиер”

 • 23.12.2016 в 18:58
  Permalink

  Тази баба да се гръмне! По-скоро се прави на коментатор, отколкото да предсказва нещо, Ала-бала. Толкова, че и по-добре бих се изказала за миналите събития, а това,че Борисов щял да бъде пак премиер даже ме разсмива. Аман от самозванки!

  Отговор
 • 24.12.2016 в 21:36
  Permalink

  Как може изобщо да се пускат такива глупости.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!