„Браво“ е шампионът по футзал на община Павликени, Куршума е най-добрият стрелец

Отборът на „Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени, като на финала победи „Маркрафт“ с 4:1. Трети се класираха миналогодишните първенци от „Червен динамит“, които надделяха с дузпи над „Медиана“ с 3:2.

Преди това на полуфиналите „Браво“ взриви „динамита“ с 4:1, а „Маркрафт“ пречупи „Медиана“ с 4:3, като в последните секунди не бе зачетено попадение на победените.

Премия от 250 лева, купа и медали получи шампионът. Вторият тим в класирането взе 150 лева и купа, а наградата за третия отбор беше 100 лева и купа.

Шест индивидуални приза бяха раздадени на отличените състезатели от турнира. За най-млад играч беше определен Емилиян Киров от отбора на Професионалната гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“. От същото училище е и най-възрастният играч – Иван Ковачев. Голмайстор на турнира стана Мартин Кръстев – Куршума от „Червен динамит“ с 20 попадения, а най-красив гол вкара Владимир Янков от „Маркрафт“. Най-коректен играч е Александър Латев от „Медиана“. Награда беше дадена и за девойка участник – Стефани Асенова от СУ „Бачо Киро“. Общо 14 отбора участваха в зимния турнир по футбол, организиран от Община Павликени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *