7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 5 януари, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 21,46 часа. Лунният ден преминава от 7-ми в 8-ми в 12,05 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, също за боядисването им. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна днес. Лунната диета стартира с настъпването на фаза първа четвърт тази вечер в 21,46 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 12,05 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят подкрепя хората, които искат да направят промяна в живота си и вече са намерили начин как да го сторят. Пътуванията и срещите с приятели се отразяват благоприятно. В личните взаимоотношения казваме думи, които се възприемат болезнено от околните.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Овен ни мотивира да вършим и подемаме много неща, но без гаранция, че ще ги докараме до край. Съсредоточете се върху важните си ангажименти и не предприемайте безразборно инициативи. Не забравяйте да си почивате и да обръщате нужното внимание на себе си, близките си и хората, които ви дават сили за живот.

ОВЕН

Много внимавайте

Емоционални сте и твърде неотстъпчиви в четвъртък. В сутрешните часове сте решени да свършите колкото се може повече работа, но не сами, а като ангажирате и колегите си. Ако сте ръководители, този ден може да се окаже доста пагубен за авторитета ви. Избягвайте конфликтите и успокойте напрежението. Във ваш интерес е.

ТЕЛЕЦ

Липсва ви почивка

Четвъртък стартира доста добре, с шансове да свършите колкото се може повече работа и в следобеда да си отпочинете, доволни от себе си. За съжаление, нещо в часовете, в които искате да си почивате, се обърква и трябва адекватно да действате и да продължите с бурното темпо. Липсва ви почивка, но ще сте удовлетворени от свършената работа.

БЛИЗНАЦИ

Бърборите много

В четвъртък общувате свободно с всички около себе си, говорите много, а хората ви слушат. Е, някои се правят, че им е интересно, защото искат да запазят добрия тон и да покажат възпитание. Не им е за първи път. Все пак не прекалявайте с приказките, за да не се превърнете в нежелани досадни дърдорковци. Обмисляйте добре думите си.

РАК

Научете се да отказвате

Готови на хиляди компромиси в службата само и само да вървите напред и около вас да е мир, днес вършите не само своята работа, а и работата на колегите си. Бягайте от хора, решени да ви натоварят и със своите задачи. Вие днес не сте в състояние да откажете и по този начин ще се претоварите. Изтощението ви носи физическо неразположение.

ЛЪВ

Наясно със себе си

В четвъртък успявате да направите плановете си за бъдещето. Наясно сте със себе си. Знаете къде можете да се реализирате и къде не трябва да хабите излишни усилия. Бъдете внимателни със здравето и физическия тонус в следобеда. Не се претоварвайте, а вечерта си легнете по-рано, за да отпочинете и да се заредите с енергия.

ДЕВА

Внимавайте с парите

В добро настроение сте, но това може да се отрази и доста зле на джоба ви. Приповдигнатата емоция ви позволява да развържете кесията и да похарчите някой друг лев извън предвидения за януари бюджет. Помислете дали е разумно, за да не останете изненадани към последното число от месеца. Сега е моментът да направите сериозен финансов разчет.

ВЕЗНИ

Не отегчавайте

От вчера сте в прекрасни взаимоотношения с близките си – факт, който ви дава спокойствието и увереността, че в личния ви живот нещата вървят наистина добре. Внимавайте обаче да не им досадите прекалено с приказките си за мир, хармония, с душевни речи, които често звучат отегчително. Просто се насладете, без да коментирате.

СКОРПИОН

Не отлагайте

Престои ви нервен ден. Още от сутринта е добре да се захванете с най-важните си задачи и да осъществите някои цели. Избягвайте разправиите, особено в следобеда. Не отлагайте работа за утре, защото петъкът също ще бъде нервен и напрегнат, а и богат на непредвидени ситуации. Имайте го предвид и придвижете важните дела навреме.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас

Предстои ви натоварен ден, но ако сте активни и упорити, късметът ще ви следва безусловно. На работното място успехът е с вас, имате ли си предварителен план за действие. В личните взаимоотношения срещате войнственост от страна на половинката или семейството. Не я подпалвайте още повече. Потушете я с усмивки и мили думи.

КОЗИРОГ

Не споделяйте

Ненатрапчивото ви поведение е добра стратегия, защото позволява да се превърнете в маргинални фигури, които не привличат внимание. В същото време обаче действате доста умело по своите вече стартирани задачи и проекти. Бъдете по-ниски от тревата. Не ви е нужно никой да разбира плановете и намеренията ви. В това се крие ключът към успеха.

ВОДОЛЕЙ

Не губете енергия

Вярвате в доброто и желаете да заразите с тази своя вяра всички хора около себе си. Това е чудесно, но пръскате прекалено много енергия, за да разкажете на другите какво изживявате. По-добре се усамотете и го изживейте самостоятелно или с най-близките. Днес не карайте света да ви гледа, а вие гледайте света с други очи и с положителни емоции.

РИБИ

Действайте по план

Днес сте активни и успявате да направите план за действие още сутринта. Налага се да се заемете с много неща наведнъж. Преценете кое е приоритетно и стартирайте с него. Не забравяйте да се усмихвате и да поддържате доброто си настроение. Приятелите и семейството са до вас във всеки един момент. Това е важна подкрепа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Харесвате авантюрите, приказния живот и веселбата. Умеете да се забавлявате, но често прекалявате и хората ви възприемат като несериозни хора, на които им липсва дисциплина. Винаги можете да докажете противното, стига да намерите онази ниша, в която да се чувствате полезни и която да ви е интересна. Удава ви се литературата, изкуството, речта и чуждите езици. Въпреки че в първите години от живота си обичате да сменяте интимните партньори, мнозина от вас сключват брак сравнително рано и това не е никак лошо, защото той се оказва успешен. Бъдете последователни в начинанията си. Това е най-важното условие за качествения ви живот.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *