Горнооряховският „Боровец“ е трети във Висшата лига по тенис на маса за мъже, етърци са седми

Горнооряховският „Боровец” е трети във временното класиране на Висшата лига по тенис на маса за мъже след изиграване на първите два турнира от първенството. Горнооряховци постигнаха 4 победи и допуснаха 3 загуби. Отборът на „Боровец” в състав Светлин Беров, Мирча Александру, Цветан Гелев и Йорко Ненков надигра „Добруджа“ (Добрич) с 4:1, „Корабостроител 92“ (Варна) с 4:2, „Стоянстрой“ (Пловдив) с 4:2 и „Неделино“ с 4:3 и загуби с резултат 1:4 от тимовете на „Дигестра Профиспорт 2007“ (София), „Дунав“ (Русе) и „Етър“ (Велико Търново).

Първата ракета на „Боровец” Светлин Беров изигра десет срещи в двата турнира и не допусна загуба. Последният му мач срещу французина Ерик Дюран, който играе за „Дунав” (Русе), беше най-интересният на турнира в Пловдив и завърши с победа на горнооряховчанина.

Другият представител на региона отборът на „Етър“ победи с резултат 4:1 „Боровец“ и „Неделино“ и загуби останалите си 5 мача, което му отреди седмо място в подреждането. В класирането води от „Дунав” пред „Дигеста” и „Боровец”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.