Дневен хороскоп. Прогноза за 10 януари, вторник

Луната е в Близнаци. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 15.33 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите и ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с дихателните пътища и алергии.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Масажите могат да са релаксиращи, стига да не засягат кръста. Коламаската позволена през целия ден. Забранен е престоят в парна баня.

Хранене и диета: Днес не пропускайте ядките в суров вид, за да засилите функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколад си позволете в много минимално количество. Насладата ще е двойна.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 15.33 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят отправя предизвикателство да култивираме у себе си търпение, такт и чувство за лоялност. Няма как всичко да се случва на секундата. Иска се време. Не пренебрегвайте малките трудности по пътя си. Премахнете ги навреме, за да не прераснат те в големи, непреодолими пречки.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Близнаци, а Слънцето и Уран са в квадратура. Не предприемайте големи рискове. Ограничете начинанията, които могат да доведат до големи провали. Предложенията, отправени около този ден, не носят добри възможности, нищо че звучат привлекателно. Кажете „не”.

 

ОВЕН

Кипите от енергия

 

Гледате оптимистично на всичко, което ви се случва, дори в някои моменти то да не е по вкуса ви. Заредени сте със сили и енергия. Имате желание да покорите върхове. Очакват ви благоприятни промени на работното място. Внимавайте обаче да не кажете „да” на предложение, което ще се окаже доста примамливо, но кухо отвътре.

 

ТЕЛЕЦ

Премислете действията

 

Готови сте да проведете диалог с всички около себе си. Желанието ви е да говорите за пари, но рискувате да уговорите неблагоприятни условия за самите себе си. Чакат ви трудности, ако сте прекалено самоуверени. Не позволявайте на собствения си инат да ви води в грешна посока. Премисляйте добре действията си.

 

БЛИЗНАЦИ

Кажете „не”

 

Продължавате напред. Очакват ви малки, но забележими промени, които вие можете да контролирате и да насочвате в желаната посока. Представлявате център на вниманието и поради тази причина често ще сте обект на различни предложения. Тях обаче е добре да отхвърляте, за да не си предизвикате провал. Не му е времето да казвате „да”.

 

РАК

Не клюкарствайте

Трудно е да се каже, че днес сте целенасочени и упорити. Напротив, доста разсеяни сте и ви липсва концентрация. Подавате ухо на различни клюки и сплетни, поднесени от колегите. Избягвайте да се замесвате в сплетните, за да не уроните сериозно имиджа си. Имайте повече търпение, скоро ви чакат благоприятни промени.

 

ЛЪВ

Неразбрани сте

 

Зарадвани сте от успех. Той ви принадлежи, защото е резултат на предишни ваши действия. Въпреки всичко, денят е доста нервен за вас. Съществуват обстоятелства, които ви потискат и карат да се чувствате изоставени, неразбрани от хората около себе си. Не е сега моментът да разговаряте на сериозни теми с тях.

 

ДЕВА

Очаквайте предложение

 

Във вторник можете да уредите така нещата, че да спечелите допълнителни доходи вследствие на труда, който полагате. Нужно е само да осъществите няколко контакта. Вие сте добри изпълнители и работата не ви плаши. В момента възложители търсят именно хора като вас. Пътищата ви ще се пресекат. Очаквайте предложение.

 

ВЕЗНИ

Успешен ден

 

Не е зле днес да слезете на земята, като стъпите здраво отгоре и си дадете сметка за личните си качества и умения. Настроени сте благоприятно към промените, които ви се случват. С лекота завързвате нови запознанства. Въпреки напрежението, желаете да покажете част от своите таланти на хората около себе си. За вас това е успешен ден.

 

СКОРПИОН

Пазете се от грешки

 

Налага се да скриете част от мислите и емоциите си, за да предпазите себе си и своето бъдеще от недоброжелатели. На работното място бъдете концентрирани и съсредоточени. Ако сте разсеяни, рискувате да допуснете големи грешки, които ще се превърнат в сериозни проблеми не след дълго. Приберете се рано вкъщи.

 

СТРЕЛЕЦ

Усмихнете се

 

Денят е благоприятен, за да направите някои малки промени в любовта и личния си живот. Например да започнете деня си с усмивка, която да придадете на най-близките хора. Позитивното начало на вторника ще ви даде силен старт. Ще бъдете енергични и доволни от всичко случващо ви се.

 

КОЗИРОГ

Ускорете темпо

 

Усещате, че темпото, с което действате задачите си към този момент, не е достатъчно и няма да се справите в срок. Днес ускорете ритъма и се заемете с най-належащите ангажименти. Всичко това ще ви даде вътрешно удовлетворение и спокойствие. Вечерта се приберете по-рано вкъщи и пригответе вкусна и здравословна вечеря.

 

ВОДОЛЕЙ

Уплътнете деня си

 

Очаква ви зареден със сили и енергия ден. Активизирайте се още от сутринта, за да преборите мързела и лошото настроение. Студеното време ви въздейства негативно, но чрез повече действие и ангажираност ще се справите с депресията. Нека съзнанието ви бъде заето с нещо през целия ден.

 

РИБИ

Овладейте нервите

 

В сутрешните часове нервността ви е повишена. Всички ви дразнят и не се колебаете да влезете в конфликт, дори и да не сте правата страна. Избягвайте да бъдете център на вниманието и ако е възможно – работете сами в службата. Ще преодолеете напрежението в следобеда, а дотогава – бъдете внимателни и овладени.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Често изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *