Рисунки на деца от П. Тръмбеш ще участват в национален конкурс на МВР

Две рисунки на деца от П. Тръмбеш ще бъдат изпратени за участие в национален конкурс на тема „Аз и детското полицейско управление”, организиран от ГД „Национална полиция”. В конкурса участват деца от всички детски полицейски управления на територията на страната. За област В. Търново детските управления са осем. От всяко от тях в ОД МВР – В. Търново, бяха изпратени по 5 от най-добрите рисунки.

Специално сформирана комисия с участието на Анна Павлова, старши експерт по организация на средното образование в РУО – В. Търново, гл. инспектор Йосиф Павлов – областен координатор по реализирането на програмата „Детско полицейско управление“, инспектор Ивелин Иванов и инспектор Боян Бартолов, зам. областни координатори по реализирането на програмата, направи своя изключително труден избор. Според регламента само три от тях могат да представят областта в националната надпревара.

Автори на избраните творби са Албена Иванова и Пламен Венелинов, и двамата от III Б клас на СУ „Церковски” – гр. П. Тръмбеш, и Калояна Цонева от III А клас на СУ „В. Благоева” – гр. В. Търново. Останалите рисунки, изпратени в Областната дирекция, ще бъдат подредени в своеобразна изложба, а техните автори ще получат грамоти за участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *