Млад мъж пропадна в 6-метрова шахта в областния град, докато си разхожда кучето

Операцията по спасяването на Кристиян е продължила 1 час

30-годишен търновец пропадна в 6-метрова шахта, докато си разхожда кучето в кв. „Слънце”. Драмата се разигра следобед, а младият мъж бе изваден около 16,30 часа от спасители на пожарната. Те са извършили акцията близо час, а след това се оказало, че мъжът е със счупен крак, са установили в болницата. Пожарникарите спуснали въжета в ямата, за да извадят Кристиян и накрая успели, а след това извикали линейка.

Мъжът живее в този район на старата столица и излязъл на разходка с домашния си любимец. Шахтата не е била обезопасена и върху нея е имало сняг, което е станало причина за инцидента. Съоръжението със спирателни кранове на водното дружество имало само подвижна плоча, върху която мъжът стъпил и пропаднал заедно с нея в ямата. Това го е спасило от още по-сериозни травми, защото плочата се е натрошила и попречила Кристиян да се нарани върху водопроводните кранове.

Нели СУКОВА

3 thoughts on “Млад мъж пропадна в 6-метрова шахта в областния град, докато си разхожда кучето

 • 12.01.2017 в 18:09
  Permalink

  Тоя трябва да направи курбан, че е останал жив 🙂
  Както и всички българи, бтв, че сме все още живи тук

  Отговор
 • 17.01.2017 в 13:54
  Permalink

  Защо не оградена шахтата . Сигурно кученцето е съобщило за стопанина си в беда.

  Отговор
 • 18.01.2017 в 12:52
  Permalink

  Неприятно наистина .Дано момчето да оздравее по бързо ,но тук е въпроса да попитам :
  – Какво прави във вододайна зона и то с куче ?????Познавам мястото и знам ,че е като разграден двор ,но има табели ,че влизането е забранено и най-важното -„вододайна зона“ !!!!Какво още има да се коментира по въпроса !!!!За съжаление нашето общество е свикнало да не спазва никакви забрани и да си ходи където му скимне .После всички други са ни виновни но не и самите ние !!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *