171 четения

Адвокат Дончо Бораджиев е едно от знаковите лица на „Да, България“ във Велико Търново

АДВОКАТ ДОНЧО БОРАДЖИЕВ Е ЕДНО ОТ ВОДЕЩИТЕ ИМЕНА В НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ „ДА, БЪЛГАРИЯ“ НА МЕСТНО НИВО, потвърди за „Борба“ самият той. По думите му към проекта на бившия правосъден министър Христо Иванов във Велико Търново и областта има огромен интерес, но местните организации ще бъдат структурирани едва след като приключи тежкият процес по регистрация на партията, която ще участва в предсрочните парламентарни избори напролет.

Адвокат Бораджиев не скри, че е получил лична покана да се включи в най-новата партия от негови колеги юристи, с които работят заедно във Фейсбук групата „Да запазим Корал“, където голяма част от българските природозащитници къмпингуват.

Любопитен момент е, че допреди около година Дончо Бораджиев бе общински председател на партия „Глас народен“, но разочаровани от политиката на националните й лидери, той и повечето активисти от старата столица подадоха заявление за напускане.

„Не мислех да се занимавам повече активно с политика, но дейността на водещи юристи като Христо Иванов и Кристиян Таков ме респектира. Веднага щом приключи процесът по регистрация на „Да, България“, ще ги поканя за среща с обществеността на Велико Търново“, сподели адвокатът пред „Борба“.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

6 коментара за “Адвокат Дончо Бораджиев е едно от знаковите лица на „Да, България“ във Велико Търново

 • 13.01.2017 в 12:51
  Permalink

  Прекрасен адвокат, много е добър, знаещ, умеещ и компетентен!!!Адмирация за него и синът му!!!Чудесни адвокати, ако всички бяха като тях…..Продължавайте да помагате на хората!От Ваш клиент.

  Отговор
 • 14.01.2017 в 14:05
  Permalink

  ХАХАХа тоя беше фен на Бойко и агитираше за него, после го плю, после глас народен, там нищо, сега с трети. Ебати и безпринципния тип……… Само с ДПС не е бил още

  Отговор
 • 16.01.2017 в 19:09
  Permalink

  Нахакан и доста брутален тип , неприятен , типично отроче на бащата- адвокат на мафията. И партията на Христо Иванов почна да се пълни с боклуци. Ще прави съдебна реформа с тези, които най-много спечелиха от корупцията в съдебната система. Е гати наивника,а защо не и хитрец е този Иванов, със съветски корени и комунистическо потекло. А за Иван Бораджиев, к’во да кажеш? Секретарят на Етичната комисия към ВАС. От тези адвокати , за които не е важно да познават законите, а да познават съдиите.

  Отговор
  • 09.02.2017 в 13:21
   Permalink

   Пич в колко сайта тролиш дневно ? Познаваш лично хората ли? Факти документи ли си видял или ей така да си „хетнеш“ по някой за деня че няма да можеш да заспиш

   Отговор
  • 22.02.2017 в 0:07
   Permalink

   Ти сериозно ли бе?! Как успя да съчиниш всичко това? Пиши книги бе човек, не си губи времето по форуми. С това въображение ще пожънеш успех 🙂

   Отговор
 • 26.02.2017 в 0:12
  Permalink

  Дуче, понеже рАководителите страдали от кофти „пиар“, теб в крайна сметка налегна ли те политическото номадство/хамелеонство ? Щото те мернах на първия чин у онази стая на прИмоцията…Търново се е напълнило със социопати с излишък на свободно време. Единия пишман политик, пуснал анкета колко ще го подкрепят за сюнет, другия взел се на сериозно, имал десет хиляди „активна маса“.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!