Рекордна резултатност от началото на зимния турнир, в група „Д“ отвъртяха боеви ремита

С две равенства стартираха отборите в група „Д“ на зимния турнир в ДКС В. Левски“. Съставите на „Бока Хуниорс“ и „Интернационал“ (Елена) завършиха 2:2, а „Ресторанти „Щастливеца“ и „Илстрой“, приключиха при 1:1. И двата мача бяха оспорвани, като всеки от съперниците може да съжалява за пропуснатите възможности. Тимът на „Интернационал“ два пъти дръпваше в резултата срещу „Бока Хуниорс“, с попадения на Никола Костов и Кристиян Шалаверов, но Александър Трендафилов възстановяваше равновесието. Оспорване на съдийско решение пък донесе двеминутно отстраняване на Никола Костов.

„Ресторанти „Щастливеца“ и „Илстрой“ също се надиграваха без краен успех. Ивайло Данаилов даде аванс на „ресторантьорите“, но Николай Иванов изравни в 23-тата минута.

Миналогодишният първенец „Тера Трак“ започна силно в група „Е“, побеждавайки с 6:1 „Евролукс“ (Джулюница). Хеттрик за успеха наниза Илиян Димитров, два пъти точен бе Тодор Чирпанов, веднъж са разписа Ивайло Тодоров. За джулюнчани Бисер Блажев изравни в 14-ата минута за 1:1, но това бе всичко.

Още по-резултатен бе другият мач от групата между „Хуни“ и „Берк Ес“ (Русе), в който паднаха осем гола. Победата с 5:3 измъкнаха „хуните“, като с хеттрик се отличи Валентин Койнаков, Георги Стефанов и Иван Щараков също опънаха мрежата на съперника.

За русенци в последните четири минути вкараха Даниел Асад – два гола, и Христо Мартинов – 1.

Развихрянето на нападателите от група „Е“ направи вечерта най-наситена с голове до момента – 21, средно 5,25 попадения на мач.

Снощи се изиграха вторите срещи в групи „А“ и „Б“, днес е почивен ден, в понеделник са мачовете:

17:00 ч. „Водстрой“ – „Ветеран турист“

18:00 ч. „Лайтс“ – „Янтра 2“

19:00 ч. „Скрита сила“ – „Златна круша“

20:00 ч. „Ла Фурия“ – „Ресен 2012“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.