4 четения

Читателски вълнения. Гурбетчия съветва служителите на „паяка“ да си купят ролетки

Петър Станчев е обиколил света, той е гурбетчия от 15 години. Дошъл си във Велико Търново временно и спрял колата си в района на спортната зала, където имало знак, че може да се паркира до 20 метра. Имало и други коли, но след като се върнал след 10 минути, мъжът видял, че автомобилът му го няма. После си платил чинно 44 лева и си взел опела. След това обаче написал жалба до общинското предприятие „Паркинги и гаражи“, защото смята, че не са прави.

„Шефът на тези момчета трябва да им купи ролетки, за да мерят точно! В случая аз си бях паркирал на точното място и не бях в нарушение. Нямаше да дойда в редакцията на вестника точно на рождения си ден и да си кажа думата, ако бях виновен. Най-куриозното е, че след моята жалба вече са сложили знак, на който пише 25 метра за паркиране“, разказа вчера Петър Станчев. Мъжът сподели още, че не е безгрешен шофьор за 32 г. зад волана, но в този случай общинските служители са си превишили правата.

СТАНЧЕВ РАБОТИ В ИСПАНИЯ ОТ 15 ГОДИНИ В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ. Бил е шофьор в цирк, в строителството и къде ли още не. Скоро заминава отново на гурбет. Преди няколко години е успял да осъди работодател в Испания и да получи обезщетение от 1700 евро. Няма намерение на съди „паяка“ в старата столица, но съветва служителите да са по-човечни и да не пълнят хазната с пари по този начин. „Аз съм обикновен човек и редовен данъкоплатец, но в чужбина законите са железни и по-народни, а тук властта иска винаги да е права“, каза Петър Станчев.

Н. ГЕОРГИЕВА

5 коментара за “Читателски вълнения. Гурбетчия съветва служителите на „паяка“ да си купят ролетки

 • 13.01.2017 в 14:20
  Permalink

  Така е в България Дон Педро. Първо шефа няма да им купи ролетки, защото шефа няма пари. А и да има по-добре да влязат в неговият джоб. Второ, дори да допуснем, че им купи ролетки, ще се окаже, техните ролетки са по-верни от нашите. Трето, защо са вдигнали само твоята кола? И защо не вдигат джиповете и лимузините на баровците? Питам и зная, че отговор няма да има. Ще мълчат като нахранени риби. Така е в България Дон Педро. Така е. Стягай куфарите и да ходим на топло в Испания. Че виждаш тук и снегът не чистят.

  Отговор
  • 16.01.2017 в 0:44
   Permalink

   OK BAY IVANESHTE STIAGAME PAK KUFARITE,AMA PARVO SHTE POVIKAM GOSPODARY NA EFIRA ILI PALNA LUDNICA Y SHTE VDIGNA KRAVNOTO NA CABRONA LAMBEV

   Отговор
 • 14.01.2017 в 0:04
  Permalink

  Прав си бай Иване. Има един автомобил паркиран на ул.Хан Аспарух, на ъгъла с ул.Любен Коравелов, който се намира там от няколко месеца против всички правила за паркиране като е заел целият тротоар и в същото време е на по малко от 5 метра от кръстовището. Точно по тази улица въпросните „паяци“ минават десетки пъти на ден. Въпроса е – те ли не виждат колата, или колата е невидима? Гадното е че има една дупка точно там и за да избегнеш колата неизбежно попадаш в дупката. Тъй че – бягай Дон Педро! Тук всички са или слепи, или невидими – няма такава страна!

  Отговор
  • 16.01.2017 в 0:40
   Permalink

   ROSKO TUK AZ SAM NAREKAL TAZY DARGAVA ABSURDLANDIA,NO NE TRIABVA DA SE OSTAVIAME DA NI GAZIAT,HSTE KAZA NA CABRONA LAMBEV DA PRATY MOMCHENCATA NA OPRESNITELNI KURSOVE V KAT Y SHTE POVIKAM GOSPODARI NA EFIRA

   Отговор
 • 16.01.2017 в 12:19
  Permalink

  Защо трябва да се дава гласност на някакви социопати? Едната тръгнала у снега и не и били извадили колата, другия за ролетки реве…Трябва сами да си дезинфекцирате темите. Липсата на стерилност ви нарежда във вестникарския ъгъл на вестник „Шок“.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!