76 четения

„Яна-1“ с впечатляваща победа, Мариян Генов записа хеттрик

В четвъртък в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ във Велико Търново започнаха вторите срещи в групите от традиционния зимен турнир по футбол. Милен Ванков вкара единственния гол за победата на „Амфора“ (Драганово) срещу отбора на „Няма място“ в група „А“. Попадението за 1:0 падна в 33-тата минута.

В същата група „Калоян 92“ пречупи с 2:1 „Джулюнчани“ (Джулюница). Иван Калчев бе точен в 8-мата и 18-ата минута за победителите, в 29-ата Стелиян Станчев върна едно попадение за победените.

В група „Б“ отборът на „Яна-1“ (Ресен) постигна впечатляващото 6:1 срещу „Янтра-1“ (Драганово) и ако не стане чудо, вече може да мисли за елиминациите, тъй като има актив от 6 точки. С хеттрик се отчете Мариян Генов, по веднъж са разписаха Димитър Цонев, Николай Николаев-Вафлата и Цветомир Додуров. За „Янтра-1“ вкара Мишо Кънев при 0:3.

В последния мач за вечерта се получи първото нулево равенство в турнира. „Ив Комерс“ (Горна Оряховица) и „Табако Трейд“ (Полски Тръмбеш) приключиха, без да си отбележат гол. И в двата тима личаха доста познати имена в региона, по за две минути принудително почиваха Марин Бижев и Мирослав Гавазов. Срещите продължават довечера от 17 ч.

Снимка: Ангел ГАНЦАРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *