15 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 17 януари, вторник

Луната преминава от Дева във Везни в 13.15 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 22.59 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на корема, червата, черния дроб. След това – на пикочния мехур и бъбреците. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с храносмилането и с уринирането.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, дълготрайно и безвредно боядисване. Можете да направите коламаска на тялото. Внимавайте с масажите, организмът задържа течности и силовите масажи могат да причинят травми и наранявания.

Хранене и диета: Не прекалявайте с приема на вода днес, защото ще натоварите бъбреците, от една страна, и организмът задържа течности, от друга. Ядките са основен източник на енергия, минерали и витамини днес. Хапвайте ги в суров или печен вид вместо пакетирани лакомства и чипсове. Шоколадът, позволен само под формата на едно блокче, ще ви достави повече удоволствие, отколкото ако си хапнете по-голямо количество.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 10.47 часа.

Номерологичен хороскоп: Днес имаме шансове да подобрим приходите си. За целта е необходимо да обърнем внимание на уменията, на квалификацията и ако е нужно – да запишем преквалификационен курс. Инвестицията ще се възвърне.

Звездни аспекти за деня: До 13.15 часа довършете всичко старо и изостанало, за да стартирате след това новите си намерения. През целия ден напрежението не стихва поради напрегнатия аспект между Луната и Меркурий. Мислите са хаотични, а действията – непоследователни. Искаме да се заемем с много неща наведнъж, но едва ли това е най-правилното. Добре е да сме по-последователни. Нека добре премисляме всичко, което казваме.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Внимавайте с приказките

Поставете си достижими цели, които да ви направят доволни след като ги осъществите напълно. Можете да насрочите важна среща и да очаквате тя да се развие по благоприятен за вас начин. Днес говорите повече отколкото е нужно. Не споделяйте информация с хора, които не заслужават да знаят много за живота ви.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Бъдете стриктни и точни

И днес е добре да не пропилявате възможностите си. Около вас има хора, които са съгласни да ви подадат ръка точно в този момент. Момент, в който се нуждаете от сигурна подкрепа и помощ. На работното място бъдете стриктни и не позволявайте на ниския тонус да е причина за повечето от грешките ви.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Готови за поражение

В сутрешните часове не сте никак настроени за работа. Днешният ден може да бъде пропилян в безспирно оплакване от обстоятелствата, в които попадате. Не сте съгласни, че вие контролирате събитията и от вас зависи съдбата ви. На мнение сте, че е по-добре да се настроите пораженчески. Просто така ви е по-лесно. Не го правете.

РАК

(21.06 – 22.07)

С малки стъпки напред

В добро настроение сте след като вчера положихте толкова много усилия, за да подобрите жизнения си тонус. Сега правите смели планове, които е добре да съобразите със своите сили и възможности. Намерете формулата на успеха – вървете с малки стъпки напред. В личен план ви чака доста ползотворен и благоприятен ден.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Липсва ви план за работа

Днес сте повече то общителни. Отворени сте към нови контакти, които привличате като с магнит. Доста разсеяни сте на работното място. Прекарвате повече време в приказки и клюки, отколкото в здрава работа. Това е и основната причина за неуспехите ви. Концентрирайте се. Липсата на ясен план за работа днес е най-големият ви проблем.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Действате без да разсъждавате

И днес имате достатъчно кураж и именно той ви подтиква да извършвате различни действия, повечето от които – лишени от логика. В сутрешните часове сте решителни, но безразсъдни. В следобеда е добре да си направите по-голяма сметка на бюджета до края на месеца. Точно сега не е време за големи харчове.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Нервни и напрегнати

Днес сте напрегнати, нервни и все недоволни. Каквото и да направят хората около вас, вие ги критикувате, сякаш сте безгрешни, а те все правят грешки. Ще си получите заслуженото за това си поведение – конфликт с обкръжението. Нещата могат да стоят и по друг начин, но вашата нервност ви причинява доста неволи.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

В конфликт с обкръжението

Също като Везните и вие сте в конфликт с всички около себе си. Чувствате се недоразбрани и недооценени. За щастие, това е моментно усещане и няма да прониже настроението ви в цялата седмица. Днес вършете онова, което ви прави доволни. Заемете се с хобито си в следобедните часове. Легнете си с интересна книга в ръка.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не правете нищо ново

Склонни сте да вземате доста противоположни решения и не всички от тях са ползотворни и благоприятни за вас самите. Имате нужда да поговорите с някого за бъдещите си планове, но днес рискувате да срещнете хора, които ще ограбят идеите ви, ако им ги споделите. Отдайте този ден на рутината и не правете нищо ново.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Преодолейте предразсъдъците

Търсите причината за лошото си настроение по-скоро в другите, отколкото в себе си. Време е да преодолеете своите лични предразсъдъци и да се сблъскате с реалността. Приемете ли я, заживеете ли с нея, всичко ще се нареди малко по малко. Този ден не изисква от вас да действате, а да мислите.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Доверете се на интуицията си

Предприемате действия, които често се струват налудничави на хората около вас, но съдбата ви подкрепя изцяло и ви насърчава да ги извършите. Понякога в живота вътрешният глас сякаш помага да вземате по-правилни решения и този ден е един от онези, в които интуицията ви е особено силна. Доверете й се.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Колегите ви завиждат

И днес е добре да запазите позитивизма си и доброто настроение. Имате нужда от подкрепа. Нея ще я получите в личния си живот от половинката и от семейството. В служебен план едва ли някой ще ви насърчи да извършите промените, които желаете. Около вас има злоба и завист, ясно проличена от колегите. Не им се доверявайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата, си имате късмет и усет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества, качества и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване. Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!