17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 януари, сряда

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 23.59 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес са нежелани операциите в областта на бъбреците. Добре ще протекат профилактиката и лечението на камъни в бъбреците, остра бъбречна недостатъчност, задържане на течности в краката. Избягвайте прекомерния прием на течности.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косата, боядисване, издухване със сешоар и преса. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и подобни процедури могат да нанесат травми.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и е време за диета. Хранете се пълноценно, приемайте витамини и богати на полезни вещества храни. Избягвайте прекомерния прием на течности. Организмът днес задържа вода и се създава усещане за подутост. Не забравяйте ядките като естествен източник на мазнини, които са нужни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 11.16 часа. Можете да засадите билки в домашни саксии, за да ги използвате в кухнята си при приготвянето на гозби.

Нумерологичен хороскоп: Денят е активен и ни предупреждава да внимаваме с това, което изричаме, както и с мислите, които ни минават през ума. Важно е да бъдем добродетелни, добронамерени и да даряваме обич, любов и уважение.

Звездни аспекти за деня: Не всичко спори през този ден. Не се обвинявайте, ако плановете ви се осъществят в минимални граници. Не поставяйте нови начала. Денят е активен за размисли и творене на добро. Луната и Плутон са в квадратура. Ще успеете да преодолеете своите вътрешни страхове, ако ги анализирате и се сблъскате очи в очи с тях. Същото е и с проблемите.

ОВЕН

Грешни съвети

Днешният ден е благоприятен за направата на пълна равносметка относно действията ви, както и действията на вашите партньори. Добре е да се предпазите от спекулативни сделки, изглеждащи доста примамливо. Мислете трезво, вземайте решенията си самостоятелно и не се осланяйте на различни съвети. Днес те са грешни, имайте го предвид.

ТЕЛЕЦ

Без показност

Запленени сте от идеята да се реализирате по най-добрия начин в обществото, в което живеете. Отстрани обаче изглеждате като хора, търсещи внимание на всяка цена. Няма кой да ви забележи в ден като днешния. По-добре обърнете внимание на собствените си действия и планирайте близкото бъдеще. Не си служете с излишна показност.

БЛИЗНАЦИ

Не погубвайте идеите

В главите ви нахлуват хиляди идеи и желания да ги реализирате на момента. За съжаление, сега това е невъзможно. Обстоятелствата са крайно неблагоприятни за нови начинания и съдбата ви възпира изцяло. Все пак не се отказвайте и си запишете на листче хрумванията. Със сигурност ще ги използвате в съвсем близко бъдеще.

РАК

Съвет ви спасява

Видимо в добро настроение, днес вие криете огромно количество вътрешно напрежение, което трупате пласт след пласт в душата си. Не е зле да намерите човек, с когото да поговорите за проблемите си. Бягайки от тях, едва ли ще ги разрешите. Близък ще ви даде съвет как да постъпите и как да се избавите от притесненията си. Послушайте го.

ЛЪВ

Бъдете по-пасивни

Като цяло се очертава, че през тази седмица сте особено хаотични в действията си. Липсата на концентрация е основната причина за повечето проблеми, които самите вие си създавате. От друга страна, заемате се с прекалено отговорни задачи и вървите към собственото си самоунищожение. Осъзнайте се и бъдете по-пасивни към този момент.

ДЕВА

Задръжте топката

Вие, също като Лъвовете, действате без ясен план. Хаотичното и безцелево поведение може да се отрази зле на бъдещите ви финанси, защото сте напът да предприемете действие или инициатива, без да сте готови. Фалът заради несправянето със задачата ще ви коства финансова санкция. Спестете си я и днес задръжте топката.

ВЕЗНИ

Не прибързвайте

Често пъти действате емоционално, подтикнати от собствената си колебливост. Днешният ден предупреждава да сте разсъдливи и да гледате трезво на живота. Една необмислена крачка или начало, за което времето все още не е настъпило, ще ви причинят доста загуби и неудобства. Спестете си ги, засега чертайте само планове.

СКОРПИОН

Не се раздавайте

На работното място ще възникнат някои пречки и трудности от делови характер. Те обаче не заслужават толкова голямо внимание. Бъдете ясни и конкретни в желанията си, когато уговаряте финансови въпроси. Не правете отстъпки и отстоявайте своето. Днес не е добра идея да давате от себе си. Компромисите също ще ви навредят.

СТРЕЛЕЦ

Нужда от адреналин

Опитайте да потиснете емоцията, като се успокоите и погледнете с добри очи на всички промени около себе си. Имате нужда от пълно обновление, от силни преживявания и разтърсваща любов. Всичко ще ви се случи малко по малко. От вас се иска да имате търпение и да не действате прибързано. Доверете се на съдбата, тя ви закриля.

КОЗИРОГ

Огледайте детайлите

Бъдете особено внимателни на работното място. Вземате разнообразни решения без определена цел и посока. Възможно е да се изложите заради тази своя прекалена решителност. Обърнете повече внимание на детайлите във всичко, с което сте се заели. Прегледайте работата си за допускани грешки. В личен план денят е благоприятен и спокоен.

ВОДОЛЕЙ

Доволни сте

В сряда успявате доста умело да приложите различни тактики, за да убедите хората в своите идеи и мислене. Разбира се, че ще успеете и ще привлечете доста съмишленици. До голяма степен това е ден на стабилизация и хармонизация не само в отношенията, а и в плановете ви. Спокойствието в личен план е наградата за труда ви.

РИБИ

Приключвате дела

Вие попадате в период, през който по-трудно ще се справяте с извънредните ситуации около себе си. Ако е възможно, изолирайте ги и се заемете само със собствените си рутинни задачи. Намирате се в етап на завършек – довършвате нещо, с което се заехте в последните седмици. Завършете го и тогава мислете за нови начинания.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради някои непочтени действия в минали прераждания. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *