14 четения

Тихомир Иванов стана Спортист на 2016 година на община Свищов

На 16 януари бе определено крайното класиране за спортист на годината на община Свищов. Комисията от 12 членове – бивши спортисти, деятели и журналисти, отличи за Спортист N 1 Тихомир Иванов – състезател скок височина (Спортен клуб „Свилоза“ Свищов), класирал се на 10-о място на Олимпийските игри в Рио де Жанейро и на 5-о място на Европейското първенство в Амстердам.

На второ място бе избран Стефан Петков от годжу карате клуб „Алеко“, а на трето журито класира състезателя по джудо Делян Илиев.

Тази година Община Свищов ще даде награди на млади и перспективни състезатели. Първата тройка в тази категория бе определена в следния ред: първа е Гергана Йорданова – джудо спорт; следвана от Любомир Иванов – хандбал, и Даниел Кръстев – хокей на трева.

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 27 януари в салона на читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“ от 18.00 часа, където ще бъдат наградени и останалите заслужили спортисти в двете десетки на категориите: „Спортист на годината“ и „Млади и перспективни спортисти“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!