31 четения

Търновските артисти играят „Декамерон“ за 60-и път

ЗА 60-И ПЪТ ЩЕ ИЗИГРАЯТ КОМЕДИЯТА „ДЕКАМЕРОН“ АРТИСТИТЕ ОТ МУЗИКАЛНО-ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР „КОНСТАНТИН КИСИМОВ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Безсмъртното произведение на Бокачо ще бъде показано на 19 януари в камерна зала от 19 часа.

„Декамерон“ е част от афиша в Месеца на смеха, с който стартира 2017 година музикално-драматичният театър в старата столица. През януари актьорите радват публиката си с шест от своите комедийни заглавия. Билетите за всички спектакли от поредицата се продават на преференциални цени от 5 лева.

Смешният маратон започва с оперетата „Веселата вдовица“ на Лехар на 18 януари от 19 часа в голяма зала на МДТ. На 21 януари от 11 часа малчуганите ще могат да гледат „Карлсон и Дребосъчето”. На 25 януари от 18 часа в голяма зала е мюзикълът „Четиримата близнаци”. Класическата комедия „Свекърва” по Антон Страшимиров ще бъде играна на 24 януари от 19 часа в малка зала.

Последното представление от поредицата е на 30 януари – мюзикълът „Българи от старо време” по едноименната оперета и повестта на Любен Каравелов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *