10 четения

Вино вече ще се доставя през цепката на пощенската кутия

Поданиците на Нейно Величество ще се сдобият с рядката привилегия да се снабдяват с вино през цепката на своята пощенска кутия, съобщава в. „Дейли мейл“.
Фирмата „Гарсон уайнс“ ще предлага вината си в специални плоски пластмасови шишета, опаковани като тънки колети в картон. За да реализира проекта си, компанията ще започне да набира средства за финансиране през месец февруари в интернет. Доставка на една бутилка седмично по пощата ще струва под 10 паунда. Шишето ще бъде с обем 750 милилитра. Пластмасовата бутилка е с издължена форма и е много тънко, така че да може да бъде пуснато през цепката за пощата на всяка входна врата на британците.
Понастоящем, ако трябва да се достави бутилка вино по пощата на поданиците на Нейно Величество, те трябва да са си вкъщи, за да получат лично поръчката от пощальона. С новата eкстра ще се избегне това неудобство. По този повод карикатурист на „Дейли мейл“ изографиса как ще изглеждат бъдещите входни врати на британците. Те ще са с три цепки за пощенски кутии – за бяло вино, за червено и за розе…

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!