10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 януари, четвъртък

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-lи. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на камъни в бъбреците, задържане на течности в краката. Избягвайте прекомерния прием на течности.

Красота и външен вид: Денят е добър за подстригване, боядисване, изсушаване, накъдряне на косите. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и подобни процедури могат да нанесат травми.

Хранене и диета: Днес не прекалявайте с приема на течности. Пийте умерено вода. Хапвайте сурови ядки между храненията, за да доставите нужните полезни мазнини на организма. При основните ястия не се лишавайте от по-обилно количество зехтин или олио, ако това не е противопоказно за личната ви здравословна диета. Избягвайте лютите подправки и прекалената употреба на сол.

Цветове, носещи късмет: Розово и тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 11.45 часа. Засадете пресни билки, които да използвате в домашната кулинария.

Нумерологичен хороскоп: Днешният ден ни дарява със стремеж към започване на нещо ново, но дали все още му е дошло времето, е въпрос на лична преценка при всеки от нас. Ето защо денят може да е както много положителен, така и негативен. Преценете силите си, за да успявате навсякъде. В любовта и личния живот не търсете повод за пререкания, а по-скоро преглътнете желанието си да влезете в конфликт с някого.

Звездни аспекти за деня: Луната е във Везни, а Марс и Сатурн са в квадратура. Подобрете хармонията във взаимоотношенията си и простете на хората, които са ви наранили по един или друг начин. Имате нужда от спокойствие и време за себеанализ. Не насилвайте нещата. Каквото трябва да се случи, то ще ви се случи.

ОВЕН

Работете сериозно

Търсейки причина за грешките все в другите, не си давате сметка колко време губите и в каква самозаблуда живеете. Денят изисква да направите личен себеанализ. Не очаквайте големи успехи от малките действия, които направихте в последно време. Заемете се по-сериозно със служебните си ангажименти, ако искате да постигнете сериозни резултати.

ТЕЛЕЦ

Време за себе си

Имате нужда от малко повече време за самите себе си. Време, в което да премислите отминалите дни или да планирате идните месеци. Днес сте силно ангажирани с дела, неприятни за вас. Отхвърлете работата до обяд, а след това се отдайте на дейности, които вършите по свои лични предпочитания. Релаксирайте и се заредете с енергия.

БЛИЗНАЦИ

Приспособете се

Не губете надежда, виждайки че не всичко около вас върви по начина, който сте си го представяли или предварително сте предначертали. Неочаквани промени и вести ще се окажат в центъра на вашия ден. Около този център ще се завъртят и останалите събития. Не планирайте, а се приспособете към обстоятелствата, за да е успешен денят ви.

РАК

Не се предоверявайте

Не прибързвайте с изводите, които правите в този ден. Около вас има хора с лицемерни подбуди и те сериозно искат да наклонят везната на мнението ви в грешна посока. Това е от един от дните, в които е добре да слушате своя вътрешен глас. Не се предоверявайте и не бъдете прекалено дейни. Активността ще ви отведе в грешна посока.

ЛЪВ

Будите интерес

Пасивното ви поведение в последните няколко дни провокира хиляди въпроси у колегите. Сега сте им интересни, защото те гадаят какво точно кроите. Ще им покажете, че просто имахте нужда от уединение и не сте се оттегляли, за да правите скрити планове. Днес ще подобрите хармонията и вкъщи, и в службата. Справяте се отлично.

ДЕВА

Възнаграден труд

В четвъртък материализирайте своите планове и цели. Днес можете да превърнете онова, за което си мечтаехте, в реалност. Напълно в реда на нещата е да успявате и да бъдете търсени. Финансовите ви приходи нарастват пропорционално с вашите положени усилия. Не се щадете, трудът ви ще бъде възнаграден. Това ви прави доволни и щастливи.

ВЕЗНИ

Без обещания

Движейки се в знака ви, Луната в по-голямата част от днешния ден ви прави прекалено прибързани. Рискувате да вземете лекомислени решения, от които ще страдате през следващите седмици. Обявете пасивност към този момент. Тя ще ви предпази от неблагоприятни действия. Не давайте обещания и не помагайте там, където не сте в състояние.

СКОРПИОН

Анализ на грешките

Напоследък бяхте доста нервни, непоследователни и често разсеяни. Сега е моментът да се обърнете назад и да направите кратка ретроспекция на предишните няколко дни. Анализирайте грешките и ги отстранете. Можете да планирате бъдещи по-големи действия. В днешния ден мислите са много, а активността – ниска. Така трябва да бъде.

СТРЕЛЕЦ

Далеч от конфликти

Вие сте хора с широки и открити души. Чувството ви за справедливост е силно изявено и често ви въвлича в различни проблеми. Днес е добре да си премълчавате малко повече. Да не защитавате нечия чужда чест само защото сте сметнали, че това е справедливо. Не вие решавате. Внимавайте да не попаднете в обществен конфликт.

КОЗИРОГ

Вършете своето

Очаква ви натоварен работен ден. От вас се изисква да сте съсредоточени и да не си създавате излишни проблеми, ровейки в чуждата работа. Гледайте своята. Въпреки че се опитват да ви предизвикат, вие стоически успявате да отстоявате мнението си със спокойствие. Заемете се с разрешаване на грешки, възникнали в миналото. Разчистете си пътя.

ВОДОЛЕЙ

Прекрасно настроение

В добро настроение сте. Имате нужда да споделите много от нещата, които ви се раждат в главата точно сега. Занимавате хората около себе си със своите идеи, без да ги питате те дали желаят да ви слушат или не. Въпреки всичко ще бъдете възприети по подобаващ начин. Заразителното ви добро настроение се предава и на другите.

РИБИ

Разчет на бюджета

В четвъртък запазвате оптимизма си и въпреки че не всичко върви така, както предварително сте си го предначертали, това е успешен ден за вас. Направете сериозна сметка на финансите си – лични и служебни. Имате нужда да знаете как встъпвате в третата десетдневка на януари и колко пари ви остават до следващия приход.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Импулсивни, прибързани и първични сте вие, родените на 19 януари – гранична дата между два зодиакални знака – Козирог и Водолей. Носите ината на първия и иновационното мислене на втория. Ето защо вие сте желана компания, в която винаги заемате център на вниманието. За партньори в бизнеса не сте предпочитани, тъй като обичате вашата дума да е последната и не сте склонни да преговаряте в името на компромиса. Родени сте да бъдете лидери, но вземайте по малко и от критиката, която ви се отправя, за да не се окаже един ден, че живеете в измислен свят, сътворен от вашите мечти и идеи. Съгласувайте мисленето си с това на другите хора.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!