4 четения

Родилното в МОБАЛ кани „на гости” бъдещи родители

Търновската болница организира за пореден път Ден на отворените врати в отделението по акушерство и гинекология и неонатологичното отделение на 31 януари – вторник, от 13,00 до 14,00 часа. Бъдещите родители, които желаят, могат да се запознаят на място с условията в двете отделения, като за целта трябва да заявят предварително визитата си. Могат да го направят на лично съобщение във Facebook страницата на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” до 13.00 часа на 30 януари, като посочат име, както и името на евентуален придружител и телефон за обратна връзка.

Ще могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци. Те ще могат да се запознаят и с възможностите за съхранението на стволови клетки от представител на медицински център. Ще бъдат изтъкнати и предимствата на Future health – първата частна акредитирана банка за стволови клетки в Европа.

Записалите се бъдещи родители ще получат подробна информация за грижата за новородените от дежурния екип в неонатологично отделение, а след това ще разгледат отблизо условията за родилките и техните бебета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!