28 четения

Стрелците се развихриха – Калоян Киров се отличи с четири гола в един мач

20 гола паднаха във вторник в мачовете от зимния турнир по футбол във В. Търново. В група „Д“ тимът на „Илстрой“ (Раданово) успя да пречупи с 2:1 „Интернационал“. Иван Иванов откри резултата в 11-ата минута, в 30-ата бившият етърец Николай Петров покачи на 2:0 за „Илстрой“. Адем Шабан върна едно попадение след 180 секунди, с което държа публиката в напрежение до последния съдийски сигнал на Никола Атанасов.

Калоян Киров заби цели четири пъти топката в мрежата на „Бока Хуниорс“ за победата на „Ресторанти Щастливеца“ с 4:2. Никола Даскалов и Христо Стоев отговориха с по един гол, но само толкова.

Така преди последните срещи в групата „ресторантьорите“ и „строителите“ са фаворити с по 4 точки. В група „Е“ тимът на „Евролукс“ укроти „хуните“ с 6:1. Хеттрик на Мирослав Косев и по едно попадение на Бисер Блажев, Димитър Мигленов и Марио Йовов направиха успеха на джулюнчани внушителен. За „Хуни“ вкара Илиян Петков. По оспорвана бе втората среща в групата, в която „Тера Трак“ удари „Берк Ес“ (Русе) с 3:1. Илиян Димитров продължи да увеличава головата си сметка, като се отчете с хеттрик. Алпер Турханов изравни в 14-ата минута за „Берк Ес“ за 1:1, но равновесието се запази само 120 секунди, защото Димитров бързо вдигна на 2:1.

Така миналогодишният първенец на турнира вече има шест точки и е сигурен участник в елиминацията, „Хуни“ и „Евролукс“ са с по три.

Мачовете днес:

17, 00 ч. „Янтра 2“ – „Водстрой“

18,00 ч. „Ветеран Турист“ – „Лайтс“

19, 00 ч. „Ресен 2012“ – „Скрита сила“

20,00 ч. „Златна круша“- „Ла Фурия“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *