25 четения

Кметът Генчо Генчев и директорът на ДЦДУ в Свищов бяха удостоени с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Официалната церемония по връчване на Национален златен приз „Човешки ресурси 2016” се проведе на 18 януари 2017 г. в Съюза на архитектите, град София.

В категорията „Средно голяма община“, с Национален златен приз бе удостоен кметът на община Свищов Генчо Генчев. Наградата е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока. От името на г-н Генчев, наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено, община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи, за отличната си работа, Национален златен приз „Човешки ресурси“ в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от ДЦДУ акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал, да се насърчат добрите практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!