32 четения

Деца на на знаменитости си проправят път в света на модата

Дъщерите на Силвестър Сталоун участват в дефиле на Долче и Габана, Лили-Роуз Деп е лице на „Шанел“, а дъщерята на Джуд Лоу – новото лице на „Бърбъри“ – светът на модата обожава децата на знаменитости, чара им и армията им от фенове в социалните мрежи, предаде Франс прес.
Родените през 90-те години на миналия век и началото на 21-ви век деца на известни манекенки, актьори и певци станаха обичайни участници в седмици на модата и рекламни кампании на производители на луксозни изделия. Става въпрос за поколение, което наскоро получи своеобразно признание по време на дефилето на Долче и Габана в рамките на Седмицата на модата в Милано. В дефилето участваха синът на Джуд Лоу, дъщерите на Силвестър Сталоун, дъщерята на Лайънъл Ричи, внукът на Боб Дилън, синът на Синди Крофорд.
В сряда, когато започна Парижката седмица на мъжката мода, дъщерята на Майкъл Джексън – Парис участваше във фотосесия за сп. „Харпърс базар“ в подножието на Айфеловата кула.
Карл Лагерфелд пък позира за корицата на декемврийско-януарския брой на френското издание на сп. „Вог“ заедно с Лили-Роуз Деп – дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп. Лили-Роуз е лице на „Шанел“, както и Уилоу Смит, дъщерята на Уил Смит.
Списъкът с родените в семейства на знаменитости деца, станали манекени, сякаш е безкраен – дъщерята на Ноел Галахър, синът на Изабел Аджани и Даниъл Дей Луис, дъщерята на Настася Кински и Куинси Джоунс, синът на Пиърс Броснан, дъщерята на Шон Пен, дъщерята на Инес дьо ла Фресанж.
„Това увлечение по брандове е базирано върху доминираща в обществото преценка за привлекателността на някои семейства, като например Кардашиян“, поясни експертката по маркетинг Гашуша Крец.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *