28 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 януари, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 3.45 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Избягвайте плановите операции заради по-трудното съсирване на кръвта и бавното заздравяване на раните. Нежелани са операциите в областта на таза, бедрата, черния дроб, вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с очите, зъбите, сърцето, кръста диафрагмата, както и проблеми с кръвообращението. Денят е благоприятен за изследвания на кръвта.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Уредете час при фризьора си за подстрижка на косите. Заниманията с източни бойни изкуства, йога, групови спортни занимания и кардиотренировки се отразяват прекрасно.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това. Можете да стартирате диета или диетичен режим на хранене, който да спазвате дълго време.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.57 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес в живота ни може да настъпи обновление, ако променим начина си на мислене и сами търсим промените. Нека сами си създаваме добрите предизвикателства. Днес имаме възможност да го направим.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Стрелец. Изискването на лунният ден е да не сме прибързани и да изчакваме логичното развитие на обстоятелствата. Меркурий и Нептун са в секстил. Не вярвайте на обещания, които звучат лъжливо. Вероятно в дните до петък ще получите интересно предложение. Обещанията, свързани с него обаче, няма да се сбъднат.

 

ОВЕН

Не очаквайте повишение

 

Подгответе се за натоварена работна седмица. Още в понеделник сте затрупани от ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок. Вероятно ще ви бъде направено предложение за повишение в йерархията. Звучи чудесно, но е само примамка да свършите качествено работата, с която сте се заели. Никой няма да ви повиши.

 

ТЕЛЕЦ

Лъжливо известие

 

Понеделник не е най-благоприятният ден за вземане на решения. Имате нужда от спокойствие на работното място, за да отметнете важни ангажименти. Никой обаче няма да ви го осигури. В личен план е възможно да получите неочаквана вест. Известието ви прави щастливи, но е възможно да се окаже лъжливо.

 

БЛИЗНАЦИ

Никаква производителност

 

В началото на тази натоварена работна седмица се чувствате прекрасно. Имате желание да се справите с много ангажименти наведнъж, но тази ваша склонност да надценявате силите си ще ви накара да носите няколко дини под мишница. Изходът е ясен – пренатоварване с почти никаква производителност. Степенувайте работите.

 

РАК

Неприятни емоции

 

Объркани сте от хилядите съвети, които чувате отстрани. Всеки ви дава наставления, без да ви помага. А всички виждат, че към този момент сте страшно натоварени. Нервността ви е толкова голяма, че си изкарвате яда върху семейството и половинката. Това определено е неправилен подход, но близките ви се превръщат в буфер.

 

ЛЪВ

Работете в колектив

 

Очаква ви натоварена седмица, въпреки вие да не желаете да го приемете. Организирайте делата си така, че да ги свършите до петък. Днешният ден изисква да обърнете повече внимание на колегите и техните нужди. Възможно е някой да се нуждае от помощ или просто да иска заедно да отметнете някои задачи.

 

ДЕВА

Влезте във форма

 

Влиянието на ниските температури си казва думата. Имате нужда от повече почивка, но няма кой да ви я даде. На този етап е добре да организирате така седмицата, че да свършите всичко в срок. Приемайте храни, богати на витамини. Стартирайте разтоварващ хранителен режим. Обърнете внимание на физическата си форма.

 

ВЕЗНИ

Скрита тайна излиза наяве

 

Предстои ви натоварена работна седмица. В понеделник пред вас е поставено предизвикателството да организирате колектива си и да направите планове за идните дни. В личните взаимоотношения този ден носи известно напрежение заради дълбоко скрита тайна, излизаща изневиделица наяве.

 

СКОРПИОН

Бъдете откровени

 

Не предприемайте рискови действия в началото на тази работна седмица. Понеделник е успешен дотолкова, доколкото ви позволява да направите организация на действията си за всичките пет работни дни. В личен план не забравяйте за откровеността, която дължите на семейството и половинката. Не скривайте никакви истини.

 

СТРЕЛЕЦ

Време е за компромис

 

Предстоят трудности, които трябва да разрешите, без да отлагате за друг ден. Колкото и да не ви се сблъсква с определени обстоятелства, по-добре ги посрещнете и отметнете. В личен план това е ден на компромисите, които трябва да направите в името на междуличностната хармония. Примирете се.

 

КОЗИРОГ

Имайте търпение

 

Денят не позволява никакви нови начинания. Съветът е да обърнете поглед назад и да прозрете грешките, които допуснахте от началото на януари. Предстои ви важна, доста ангажирана делова седмица, но активната й част идва след края на утрешния ден. Дотогава имайте търпение. Не вярвайте на обещания. Няма да бъдат изпълнени.

 

ВОДОЛЕЙ

Съсипвате реномето си

 

В понеделник самоувереността ви расте и хвърля прах в очите за истини, които са повече от ясни. Действията ви не са обосновани и правите всичко само и само да подобрите своя професионален имидж. На път сте да изречете обещания, които не сте в състояние да изпълните. Имиджът ви ще бъде съсипан, а не обогатен.

 

РИБИ

Разчитайте на себе си

 

Ще се убедите, че можете да вярвате единствено и само на себе си, както и да разчитате на себе си, когато трябва да се справяте с определени проблеми. В понеделник обърнете повече внимание на професионалните си планове в дългосрочен мащаб. Не вярвайте на обещания, а бъдете реалисти. И да ви обещават нещо, то няма да бъде изпълнено.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Не можете да се оплачете от липса на късмет, щом сте се родили на 23 януари Всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. А вие сте Водолеи и можете да бъдете инатливи, когато пожелаете. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен. Съдбата ви е отредила още в младежките си години да откриете своята любовна половинка, така че в личния си свят отново вадите голям късмет.

Навлизате в година на себеанализ и преоценка на изминалите девет години. Сега не е време за активни действия, а за ретроспекция и изводи. Мнозина ще учат през тази година и ако го направят, то ще са избрали най-доброто време за това.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *