53 четения

С тържествен концерт ОУ „Св. Патриарх Евтимий” чества патрона си

С ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ ОУ „СВ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ” ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЧЕСТВА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК В ПЕТЪК. Много ученици, родители и учители, както и зам.-областният управител проф. Любомира Попова, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов, началникът на Регионалното управление на образованието Розалия Личева, бяха сред официалните гости на тържествения концерт, който се състоя в залата на общината.

11 възпитаници на училището получиха награди за отличното си представяне в конкурса, посветен на патрона св. Евтимий. Децата са имали възможност да се включат в две състезания – за есе и за рисунка. Ралица Попова от VІІ „а” клас е победител в конкурса за есе. На второ място е класирана Тереза Янева от VІ „г” клас, трета е Мария Андреева от ІV „в” клас.

Ванина Станева от ІІІ „в” клас е спечелила състезанието по рисуване във възрастовата група І – ІV клас. Втори е Десислав Йорданов от II „е” клас, а трета – Петя Кръстева от III „д”.

Във възрастовата група V – VІІ клас първа е Светлана Петрова от VІІ „в” клас. Следват я Ана Мария Недялкова от V „в” и Белослава Илиева от V „а” клас. Двете специални награди отидоха при Иво Сираков от ІІ „а” клас и Калоян Ковачев от V „д” клас.

По време на тържеството беше обявена и новоучредената специална награда „Млад евтимиевец”. Призът ще се връчи за първи път на 20 януари 2018 г. на най-изявения в учебната и извънкласната дейност седмокласник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!