48 четения

UN BESO празнува рожден ден с най-известния латино певец Мистър Бачата

НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ ГРЪЦКИ ЛАТИНО ПЕВЕЦ НЕКТАРИОС ВАСИЛИУ, КОГОТО ВСИЧКИ ПОЗНАВАТ КАТО МИСТЪР БАЧАТА, БЕШЕ КУЛМИНАЦИЯТА В ПАРТИТО ЗА ШЕСТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА UN BESO ART & DANCE CENTER ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Клубът, създаден от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева, празнува в Интерхотел „Велико Търново”, където се събраха стотици танцьори от най-големите школи по латино танци в цялата страна. Празникът започна с шоу спектакъл, в който участваха малчуганите на UN BESO, пораснали възпитаници на школата и танцьори от Salsa con Miguel – София, Sofia touch team. Специален танц, съчетание между балет и салса, за рождения ден бяха подготвили и Борислав Иванов, който води заниманията по зумба в школата заедно с Никол Колева.

Атракцията на празника беше Мистър Бачата, когото Дарина, Иглика и Ваня, получиха като подарък от своите ученици в школата. Концертът на гръцкия изпълнител остана в тайна до последния момент и предизвика бурни емоции в момичетата, които си признаха, че никога не са се надявали на подобна изненада.

Денсклубът UN BESO е създаден от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева през 2011 г. Само за шест години трите успяха да утвърдят школата си като най-големия салса клуб във Велико Търново, място за забавление и социални контакти. Наред с уроците по салса почитателите на латино музиката могат да научат стъпките на бачата, меренге, кизомба, ча-ча-ча, мамбо и български народни танци.

UN BESO станаха част от историята на Велико Търново и с първия танц във въздуха върху фасадата на общината. Те са организатори и на пъстрия латино фестивал UN BESO fiesta, който стартира през 2013 г.

За шест години през школата са преминали над 1000 души, които са заразени с любовта към латино музиката, активния живот и хармонията между духа и тялото. От 2014 г. клубът добави в портфолиото си и курсове по зумба, тае бо, йога, пилатес, капоейра, както и обучение по фотография, актьорско майсторство и др.

6 коментара за “UN BESO празнува рожден ден с най-известния латино певец Мистър Бачата

  • 24.01.2017 в 16:31
   Permalink

   Точно така сам го казвате ВЕЛИКИ СА! ВЕЛИКИ СА, че са създали такива добри кадри, че продължават да създават и не се спират пред нищо. Това се казва постижение и майсторство, да направиш някой много добър в това което му харесва и да го пуснеш да продължи напред. Един ден като ги питат тези добри кадри от къде сте започнали да танцувате, ще огрорят UN BESO. Не вашата школа, на която не знам дори името и вие кой сте. Браво на момичетата, страхотни са, пожелавам им да продължава в същия дух. Създавайте таланти, красете света с тях и се гордейте.

   Отговор
 • 23.01.2017 в 15:25
  Permalink

  От това, което са направили за тях настоящите „кадри“, съдя че са обичани и предпочитани 😉
  От това, което съм видяла през своите очи знам, че не делят учениците си на стари и нови. Посрещат всеки със усмивка и желание да споделят любовта към танца 🙂

  Отговор
 • 23.01.2017 в 18:46
  Permalink

  Господин Иванов, до колкото разбирам закачливия Ви тон 🙂 и след като считате, че Вие работите на по-високо танцувално ниво 😉 , би трябвало да сте благодарни на клуб UN BESO, както и на неговите ръководители за това, че са подготвили и обучили ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ КАДРИ, които като по-висш етап от своето развитие са избрали да дойдат при ВАС, защото излиза, че ако няма UN BESO и Вие няма да имате кадри! 🙂 А ако не знаете да Ви кажа, че клуб UN BESO има претенции за социален клуб, а не за клуб със състезателни претенции, така че хората които идват в UN BESO е за да се учат да танцуват и най-вече да го правят с удоволствие, като не-малка част от тях правят тук първите си танцови стъпки. И Вие някога сте правили първи стъпки в танците, а до колкото разбирам и сега учите хората да танцуват, така че Ви е ясно колко нерви и търпение се изискват докато се научи един човек да танцува от нулата, а камо ли докато стане ТАНЦЬОР и т.н.
  Ще завърша така: Големи адмирации за момичетата от UN BESO – Дарина, Иглика и Ваня, за тяхното търпение, за тяхната всеотдайност, амбициозност и отдаденост на ТАНЦА и учениците си!!! БРАВО МОМИЧЕТА! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА НАПРЕД! 🙂 🙂 🙂

  Отговор
 • 26.01.2017 в 17:50
  Permalink

  Не се хабете мили деца! Всичко е едно шоу една бизнес дето едни пари изтичат от Вашите джобове в нашите. 😉

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!