6 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 януари, вторник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 4.39 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани остават и днес операциите в областта на таза, бедрата, черния дроб, вените. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с очите, зъбите, сърцето, кръста, диафрагмата, както и проблеми с кръвообращението. Може да си направите изследвания на кръвта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Включете се в групови спортни занимания – народни танци, йога, пилатес. Увеличете кардиотренировките във фитнеса, за да стимулирате кръвообращението. Неблагоприятно се отразяват антицелулитните масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде бързи и успешни резултати за кратко време. Днес се хранете разнообразно, като най-подходящи са белтъчините – леки меса, яйца и млечни продукти. Ако постите, хапвайте повече плодове.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14.39 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не превръщайте идеята за печалба в своя единствена цел. Осъзнайте, че трупането на пари и капитали не носи удовлетворение. Приемете парите като средство, с което можете да си позволите по-качествен живот. Тогава те сами ще дойдат при вас.

Звездни аспекти за деня: Не отлагайте нищо за утре, а го свършете днес. Очаква ни напрегнат вторник. Ден, през който е важно да бъдем отговорни. Движейки се в Стрелец, луната сключва аспекти с Марс, Юпитер и Сатурн. Късметът в сутрешните часове е силно подчертан за сметка на следобедните. В следобеда обърнете внимание на по-сериозните дела, на делата с изтичащ краен срок. Успехът е с вас, когато се отнесете отговорно към задачите си. Безотговорността ще бъде наказана мигновено. Овладейте емоцията вечерта, за да не навредите сериозно на личните си взаимоотношения.

ОВЕН

Овладейте емоцията

Очаква ви забързан и натоварен ден. Пред вас се изправя предизвикателството да решите кои задачи са ви приоритетни, за да ги свършите в максимално кратък срок. Не позволявайте на емоцията да помрачи здравия разум. Случи ли се, ще бъдете напът да развалите междуличностните си взаимоотношения. Не си струва да го правите.

ТЕЛЕЦ

Не ви помагат

Предстои ви доста натоварен вторник. Не сте в състояние да поемете цялата работа, която се изисква от вас. Дори и да търсите помощ, няма да ви се подаде ръка. Не се оплаквайте и избягвайте да губите времето си, като занимавате другите със своите проблеми. Ограничете разходите. Имате нужда да сте по-пестеливи към днешна дата.

БЛИЗНАЦИ

Послушайте близките

Настроени сте делово още от сутринта, но не се усещате колко много обещания изричате. Шансът да ги сбъднете е нулев. Вземете се в ръце и не позволявайте на емоцията да властва в този ден. Разсъждавайте трезво. В следобедните и вечерни часове послушайте мнението на своите близки. То ще ви бъде отличен коректив за начина на мислене и за вашите действия.

РАК

Бъдете с ума си

След като успяхте да развалите взаимоотношенията си със семейството снощи заради дреболии, сега се чувствате в изолация. Въпреки всичко денят ви е активен и изисква да сте с ума си, когато вземате важни решения. Не смесвайте личните с професионални връзки. Вечерта посетете групово спортно занимание – народни танци, йога или пилатес.

ЛЪВ

Очаквайте обрати

Очаква ви ведър, но неспокоен ден. В сутрешните часове се чувствате прекрасно, обнадеждени от благоприятното стечение на обстоятелствата. Всичко върви по план, но колата лесно може да се преобърне от едно малко камъче в следобеда. Не си вярвайте прекалено много и винаги проверявайте за грешки, които сте допуснали някъде в миналото.

ДЕВА

В дисхармония сте

Изживявате миг на изолация. Имате усещането, че хората ви отбягват нарочно и тенденциозно. Нямате с кого да споделите тези свои притеснения. Дисхармонията в емоциите вреди и на концентрацията в службата. Не се заемайте с важни проекти, защото могат да се окажат повод за неочакван провал. Изчакайте, скоро ще дойде подходящият момент.

ВЕЗНИ

Кофти ден

Във вторник ви очаква неуспешна среща с мнението на авторитети, на които трябва да се подчините. Пред вас се изправят сериозни стени и забрани и е добре да се подчините, вместо да упорствате напразно. Емоцията ви расте и е възможно да ви обсеби изцяло, разрушавайки хармонията в личните ви взаимоотношения. Опитайте се да я овладеете.

СКОРПИОН

Владейте се

Натоварени сте и без да усещате, емоцията ви расте с голяма сила. В течение на деня не усещате, че всеки един жест на хората около вас, на колегите и на близките ви дразни и изкарва извън равновесие. Овладейте нервите, ако не желаете до края на вторника да сте се изпокарали с всички около себе си. За ваше добро е да запазите спокойствие.

СТРЕЛЕЦ

Без концентрация

Луната гостува в знака ви. Вие сте особено самонадеяни и упорити относно желанието да постигнете целите си на всяка цена. Предстои ви натоварен ден, но не успявате да степенувате ангажиментите си по приоритет. Това е и причината за целия хаос, царящ в работния ви ден. Не успявате да се концентрирате и затова не се заемайте с важни дела.

КОЗИРОГ

Нисък тонус

Подхождате с доза недоверчивост към всичко, което ви заобикаля и което се явява като възможност и шанс през днешния ден. Имате основание да бъдете мнителни към предложенията. Не сте в позиция да правите големи промени или да приемате предизвикателства. Тонусът ви е нисък. Стартирайте диета и си легнете по-рано, за да се заредите с енергия.

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте

Вярвате в предложения, които звучат налудничаво и могат да уронят престижа ви до няколко седмици. Не сте предпазливи при осъществяване на контакти и разказвате много за своя личен живот пред хора, които познавате съвсем скоро. Уязвими сте през този ден. По-добре си премълчавайте и гледайте отстрани. Не приемайте предложения.

РИБИ

Работите сами

Очаква ви натоварен работен ден. Предстои да отметнете доста задачи на фона на пълния хаос, който цари в службата. Липсата на концентрация у вашите колеги, ръководители или подчинени е причина да не молите никого за помощ. Макар и по-бавно, сами ще се справите с текущите си задачи. Удовлетворени сте от постигнатото в този ден.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 януари. Хора, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремили дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!