11 четения

Разследват цяла фамилия в Лясковец за зверски побой на 2-годишно дете

ПОЛИЦИЯТА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА РАЗСЛЕДВА ЦЯЛА ФАМИЛИЯ В ЛЯСКОВЕЦ за зверски побой на момченце на 2 г. По случая местната прокуратура вече е образувала досъдебно производство. Детето е спасено от лекари от областната болница във Велико Търново, където е било прието по спешност в отделението по неврохиругия. Момченцето било с насиняване под очите и оток на лицето. На детето бил направен скенер на главата и се установило, че има хематом на мозъка. След това малкият пациент е бил опериран, а от травмата станало ясно, че става въпрос за жесток побой. След изписване от болницата на момченцето е осигурена социална закрила, докато тече разследването.

2 коментара за “Разследват цяла фамилия в Лясковец за зверски побой на 2-годишно дете

 • 24.01.2017 в 13:11
  Permalink

  Тези – от Цоциалното, какво са направили, за да предотвратят случилото се? Сбирщина от лелки, които не вършат никаква полезна работа за децата. Но, когат стане проблем, тогава дават интервюта по весници и телевизии, само кършат ръце с плачевни и лицемерни физиономии.

  Отговор
 • 24.01.2017 в 13:13
  Permalink

  Полицията трябва да започне разследването от Д СП, гр. Г. Оряховица – отдел Закрила на детето… за престъпление по служба

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!