9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 26 януари, четвъртък

Луната е в Козирог. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-ми в 28-ми в 06.21 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес нежелани остават операциите в областта на костите и ставите. Има вероятност кожните интервенции да протекат с много сериозни усложнения. Ваденето на зъби е забранено. Можете да посетите зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване и боядисване на косите. Направете лечебни масажи за заздравяване на костите и ставите. Процедурите с минерална вода за лечение на ставни заболявания се отразяват доста добре. Забранени са пилингът на кожата и топлата коламаска.

Хранене и диета: Пийте много вода. Хапвайте салати и варива от кореноплодни зеленчуци. Отпишете от менюто си месните и животинските продукти.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.19 часа.

Нумерологичен хороскоп: Внесете нова идея пред колегите, ръководството или в бизнеса си. Не се притеснявайте от първоначалните трудности. Денят е благоприятен и ако не се спрете заради малките пречки, ще ви поднесе успеха като награда.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен и натоварен ден. Луната се движи в Козирог и образува напрегнати аспекти с Юпитер, Уран и Плутон. Блокирана е логиката в мисленето ни. Действаме първосигнално и погрешно. Не бива да прибързваме. Добре е да се успокоим и мислим по-рационално. Избягвайте влизането в излишни конфликти. Бъдете готови на компромис и е по-добре да преглътнете яда си, отколкото да влизате в скандал. Вечерта е по-благоприятна, защото Луната и Венера са в секстил. Ще видите, че проявеното търпение ще бъде щедро възнаградено.

 

ОВЕН

Не прибързвайте

 

Бъдете внимателни с инвестициите и капиталовложенията. Примамени сте от благоприятни условия, които звучат прекрасно, но само на думи. В личните взаимоотношения емоцията расте с всеки изминал час. Отбягвайте разговорите по телефона със семейството си през работно време. Ще кажете нещо, за което ще съжалявате.

 

ТЕЛЕЦ

Без нови начала

 

Подтикнати сте да предприемете ново и необмислено начало в деловата област. Около вас има доста, които ви съветват да предприемете крачката. Времето не е благоприятно за подобни инициативи. Имайте го предвид и изчакайте подходящия за това момент. Обърнете се назад и се разплатете, ако имате дългове и заеми. В любовта ви чака хармония.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес пасувате

 

От днес ще успеете да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд, а в следобедните часове се отдайте на анализ и планиране на бъдещето. Както през днешния следобед, така и в идните два дни се намирате в пасивен, но ползотворен период. Постигате желаното.

 

РАК

Активен ден

 

И днес мързелът не е най-добрият ви приятел, защото ви очаква активен и продуктивен ден. Бъдете стегнати в действията си, за да не пропуснете нещо в бързината. В личен план денят носи възможности и шансове да стабилизирате някои влошени взаимоотношения, но този шанс ще ви се открие едва вечерта. Тогава емоциите са поутихнали.

 

ЛЪВ

Оплитате конците

 

Склонни сте да вярвате на измами и да приемате предложения, без дори да сте ги обмислили подобаващо. Решенията са ви прекалено автономни, нищо че в момента сте длъжни да се съобразите с колектива, с който работите. Така обаче ще оплетете конците, настройвайки всички около себе си. След време ще се питате защо колегите не ви харесват.

 

ДЕВА

Опасност от грешки

 

Емоциите бликат, а всяко едно действие е продиктувано от първосигнални инстинкти. Необичайно за вас е да вършите делата си по този начин и затова е възможно да допуснете грешки. Въпреки че повечето са незначителни, те са много на брой и ще ви забавят в един бъдещ момент, когато ще се наложи да се връщате и да ги поправяте. Не го допускайте.

 

ВЕЗНИ

Прекалено самоуверени

 

Въпреки че допуснахте грешки през тази седмица, вашата самоувереност расте. Приписвате си чужди заслуги и безпардонно желаете да оберете лаврите на успехи, за които не сте допринесли с труда си. Ще настроите колектива срещу себе си, а ръководството ще бъде принудено да ви санкционира и понижи. Имайте го предвид.

 

СКОРПИОН

Сериозно разминаване

 

Чувствате се силни и могъщи в четвъртък. Мислите си, че притежавате напредничави идеи, които трябва на всяка цена да бъдат влети в работния процес. Ще се разочаровате, когато разберете, че начинът ви на мислене сериозно се различава от този на хората около вас. Днес очевидно сте загубили реалната преценка за себе си. Стъпете на земята.

 

СТРЕЛЕЦ

Натоварен ден

Четвъртък е доста натоварен ден. Подредете го от сутринта до вечерта, като извадите приоритетите на преден план и след това всичко останало. Нямате възможност да отлагате някои задачи за друг ден, затова ги свършете днес. В любовта ви чака пълна хармония и удовлетворение вечерта. Усилията ви в това отношение са възнаградени.

 

КОЗИРОГ

Без конфликти

 

В четвъртък сте особено напрегнати, без да усещате видима причина за това. Съветът ми е да овладеете нервите, за да не влезете в сериозен конфликт с обкръжението. Нямате нужда от подобни негативни преживявания. В работната сфера сте продуктивни, но не започвайте, а по-добре завършете някои вече стартирани задачи.

 

ВОДОЛЕЙ

Не споделяйте тайни

 

В четвъртък имате намерение да разкажете много неща от личния си живот на непознати хора. Правите огромна грешка, защото не е нужно да натоварвате хората със своите проблеми, а и е доста рисковано те да знаят вашите тайни. Говорете по-малко, действайте внимателно и изживейте деня си в спокойствие. Така ще се предпазите от проблеми.

 

РИБИ

Не се подвеждайте

 

Четвъртъкът ви носи напрежение в личен аспект, но и благоприятни ситуации за развитие на професионалния ви живот. Добре е да обърнете внимание на разговорите, които водите, и на хората, с които разговаряте. От особено значение са обещанията, получени през този ден. Това са обещанията, които няма да бъдат изпълнени никога. Бъдете нащрек.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото вие сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!