82 четения

„Большой Московский цирк“ представя новата си програма CIRCUS 2.0 в София, Пловдив и Русе

„Большой Московский цирк“ пристига за втори път в България по покана на Degris Events. Двучасовите представления са на 20 май в София – в „Арена Армеец“, на 22 май в Пловдив и на 24 май в Русе, съобщават организаторите.
CIRCUS 2.0 е високотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти. В мащабната продукция участват над 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.
Спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо, и оригинална хореография.
Братя Запашние ще изпълнят салто мортале /смъртен скок/ и други опасни акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.
19-6Основатели и режисьори на „Болшой Московский цирк“ са братята Асколд и Едгар от цирковата династия Запашние, с рекорден брой зрители в Русия и по света – около 700 000 годишно. Двамата са в ТОП 100 на руския „Форбс“ за най-богати хора.
Децата до 7-годишна възраст влизат без билет, aко не заемат отделно място /възрастта се удостоверява с копие на акта за раждане/. Билетите са на цени от 40 до 110 лв. – в мрежата на eventim.bg, Билетния център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!