10 четения

Град Плимут се оплаква от хроничен недостиг на мъже-стриптийзьори

В британския град Плимут беше констатиран хроничен недостиг на мъже-стриптийзьори, които да развеселяват моминските партита в града, пише местното издание „Плимут хералд“.
Липсата на красиви разголени мъже се отразила и на местните школи по рисуване, за които било невъзможно да си намерят за позиране голи модели от силния пол. Във връзка с кризата собственикът на мъжкото кабаре „Адонис“ Тристан Милс излезе с апел към мъжете на Плимут да се явят на кастинг, за да бъде запълнена празнината. Търсенето достигнало невиждани висоти в градовете Плимут, Ексетър и Нюкуей.
Милс предлага обучение на кандидатите с красива физика, за да се превърнат в професионални стриптийзьори. Изискването е те да са високи над 172 сантиметра и добре да се грижат за външни си вид. Не е задължително да имат „плочки“ на корема, въпреки че те са плюс. Друго предимство било доброто общуване с нежния пол. Освен като стриптийзьори и модели, избраните ще могат да се изявяват и като разголени сервитьори на момински партита. Одобрените кандидати ще могат да печелят по 150 британски лири на сеанс.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!