8 четения

Още шест сребърни и един бронзов медал за „Браун Тим“

Седем медала взеха състезатели на великотърновския клуб „Браун Тим“ в от две дисциплини на Държавното първенство по ски ориентиране. Близо 180 състезатели взеха участие в първите два индивидуални старта от първенството по ски ориентиране.

В курорта Боровец президентът на клуба Николай Димитров се окичи със сребро на спринт и дълга дистанция в елитната група при мъжете. Преди него очаквано завърши Станимир Беломъжев от „СКИ Хемус“ (Троян). Иван Димитров е трети на спринт и четвърти на дълга дистанция. Пламен Местански се подреди шести в двата старта.

Стефания Димитрова финишира втора и в двете дисциплини при жени-21 елит. Еленчанката Наталия Димитрова е пета в спринта и шеста на дълга дистанция. Наследникът на Стефания и Николай Димитрови – Димитър, се класира на пето място в спринта и е шести на дълга дистанция. Сребърни медали за „Браун Тим“ на дълга дистанция донесоха още Йордан Стоянов в група мъже-40 и Снежана Кадиева в група жени-50. На четвърто място в своите групи останаха Христо Тодоров до 35 години и Красимир Рашков до 45 години.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *