14 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 31 януари, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 23.46 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и в 9.36 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на глезените на краката, кожата, лимфната система. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за подстригване на косите, механична и топла коламаска, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Пилингът и всякакви масажи, свързани с премахване на мъртви клетки от кожата, е вероятно да доведат до силно зачервяване и възпаление на кожата. Добре се повлияваме от всякакви водни процедури и престой в топла минерална вода.

Хранене и диета: Опитайте да намалите количеството на порциите, да се храните по-често и с храни, които са бедни на лоши захари и не въздействат агресивно на инсулина. Хапвайте въглехидрати с по-бавно освобождаване, каквито са пресните плодове и зеленчуци, пълнозърнестите храни.

Цветове, носещи късмет: Червено и сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – между 9.36 и 21.32 часа. Полейте цветята и растенията с чиста вода. Прането на бели тъкани дава прекрасни резултати.

Нумерологичен хороскоп: Денят поставя бариери и ни изправя пред залостени врати. Едва ли ще намерим решение на проблемите си тъкмо днес. Не се отчайвайте, ако не всичко върви по вода, скоро ще потръгне. Още утре ни чакат по-добри възможности.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната е в Риби. Помага да сме по-интуитивни, но и често – прекалено всеотдайни за чуждата мъка и болка, загърбващи личните си интереси. Луната е в квадратура със Сатурн и в съвпад с Венера. Не оставяйте незавършени дела за началото на новия месец. Приключете всички ангажименти, които трябва да свършите в срок до 31-во число. Отнесете се сериозно към отговорностите си.

ОВЕН

Колелото се движи

Чака ви силно ангажиран ден. Вършете делата си организирано, спазвайки всички приоритети. Ще спечелите подкрепа, която търсехте от дълго време. Колелото при вас се задвижва лека-полека, въпреки че сега все още е рано за напредък. Довършете старите си дела и не оставяйте работа за утре, започнете месеца начисто.

ТЕЛЕЦ

Радостно събитие

На главата ви висят огромно количество ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок до края на месеца. Поглеждайки календара, се оказва, че това трябва да направите днес. Съберете сили и се концентрирайте. Не се увличайте в ненужни разговори с колегите. Вечерта ви чака радостно събитие в личен план. Насладете му се изцяло.

БЛИЗНАЦИ

Гледайте напред

Раздвижване, промени и поемане в посока напред в служебните дейности. Това ви носи вторник, стига да се организирате по най-добрия начин. Не гледайте назад, а само напред – това е ключовият фактор, за да успеете. И в службата, и в личен план ви очакват шансове да разгърнете хармонията във взаимоотношенията си. Направете го.

РАК

Заплащат ви труда

Във вторник сте повече от положително настроени. Вършите задачите си една по една и сте доста организирани. Краят на месеца ви притиска, за да докарате доста стари ангажименти до край. Ще успеете. Трудът ви ще бъде заплатен. Днес получавате известие за по-висока сума, която ще ви бъде преведена в банковата сметка.

ЛЪВ

Екипна работа

И днес ще се насладите на подкрепа на работното място, но за да запазите хармонията, е важно и вие да изразявате съгласие с нечие чуждо мнение. Авторитарният подход хората да слушат само вас, е неправилен и ще ви донесе само разочарования. Научете се да мислите и действате в екип. От полза ще ви бъде. Денят и в личен план ще бъде добър.

ДЕВА

Поглед назад

Обърнете повече внимание на собствените си цели и идеи, защото днешният ден ви дава възможност да пренасочите усилията си към плодотворни дела. Не се разпилявайте, а се концентрирайте и работете в пълно спокойствие. Налага се да си направите вътрешен анализ, продиктуван от настъпването на края на месеца. Разчистете пътя към новото.

ВЕЗНИ

Положете усилия

Сякаш не сте готови да посрещнете и свършите докрай текущите си ангажименти. Не желаете да поемете отговорност и да положите малко повече старание. От вас се иска да бъдете по-организирани, а към момента не сте такива. Съдбата няма да ви възнагради с успех, щом не полагате усилия. Все още имате шанс да промените нещата.

СКОРПИОН

Правите планове

Мотивацията и днес е на ниво при вас. За разлика от Везните, вие сте организирани и твърдо решени да обърнете сериозно внимание на своите бъдещи планове. Не избързвайте с полагането на нови начала, а завършете докрай ангажиментите си от януари. Краят на месеца е благоприятен за един окончателен завършек и оценка на свършеното.

СТРЕЛЕЦ

Неудовлетворени

В края на месеца сте прекалено напрегнати. Неудовлетворени сте от някои събития в личния си живот и това отнема мотивацията ви и в професионален. Напът сте да скъсате нервите на близките си от мрънкане и оплакване. В службата също си позволявате негативно отношение, което ще отблъсне колегите от вас. Овладейте напрежението.

КОЗИРОГ

Среща с авторитети

В края на януари се сблъсквате с противоречия и проблеми, които е добре да разрешите веднага и да не пренасяте в новия месец от утре. Ще се наложи да се подчините на утвърдени авторитети в живота си, приемайки тяхното мнение за меродавно. Вътрешно не сте съгласни, но за ваше добро е сега да не предизвиквате конфликти.

ВОДОЛЕЙ

Постижения

Във вторник сте мотивирани и действате разумно, спазвайки както своите лични принципи и убеждения, така и порядките на обществото, в което живеете. Спазването на правила е основната причина да бъдете подкрепяни и да успявате в реализацията. Като цяло последният януарски ден ви радва с доста постижения напълно заслужено.

РИБИ

Избягайте от хаоса

Вторник ви помага да постигнете самоконтрол и дисциплина, от които се нуждаехте в последно време. Избягайте от хаоса, спрете да бъдете толкова разпилени. Концентрирайте усилията си в една точка и до месец ще имате резултати от онова, с което сте се заели. Днес си оставете поне половин час време за себе си. Приключете със стар проблем.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата, която трябва да понесете през този живот. Тя се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!