38 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 1 февруари, сряда

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и в 10.08 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са всички операции в областта на очите, главата, главния мозък, челюстите и ваденето на зъби. Добре протичат очните профилактики, лечението на високо кръвно налягане и мигрена. Избягвайте психическото претоварване. Прекомерният престой пред компютър и телевизор ще доведе до силно главоболие вечерта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Денят е благоприятен за направата на подхранващи маски на лицето, за студени маски и компреси с лед. Можете да сложите колелце краставица върху очите. Действа освежаващо.

Хранене и диета: Луната е в Овен и благоприятства стартирането на хранителен режим. Въпреки че тя е нарастваща и резултатите няма да дойдат бързо, след две седмици, при спазване на здравословния режим на хранене, ще започнете да отслабвате. Днес хапвайте повече белтъчини – леки меса, млечни продукти, яйца и риба. Плодовете също са препоръчителни. Не ги забравяйте и ги хапвайте като закуска между основните ястия.

Цветове, носещи късмет: Червено и бяло.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 10.08 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не подхождайте лекомислено към осъществяването на цели и идеи, които са ви щукнали на мига. Обмисляйте добре думите и действията си, за да не съжалявате след време. Денят изисква да вземаме решения, уповавайки се на вече натрупания опит.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Овен. Началото на новия месец ни подканва да бъдем активни и продуктивни. Меркурий и Уран са в квадратура. Позволете на опита, който сте натрупали до момента, да ви води при вземането на решения. Експериментите и прибързаните решения могат да доведат до неочаквани лоши резултати.

ОВЕН

Силно напрежение

В първия февруарски ден вие сте прибързани. Желаете да решите всеки един възникнал проблем на секундата. Допускате доста грешки, защото не мислите, а действате инстинктивно. Не преценявате правилно обстоятелствата и ситуациите, в които попадате. Овладейте вътрешното напрежение и всичко ще бъде наред. Това е ключът към успеха.

ТЕЛЕЦ

Спокойно темпо

На първо число се чувствате като претрупани с множество нови ангажименти, на които дори не сте в състояние да запомните крайния срок на изпълнение. Не се притеснявайте, нормално е за ситуацията, в която сте попаднали. Днес е по-труден ден, но скоро нещата си идват на мястото. Днес не се насилвайте, а успокойте темпото.

БЛИЗНАЦИ

Нови запознанства

Днес сте отворени, контактни, готови за експерименти. Търсите алтернативи в сферата на общуването – нови запознанства и партньорства. Общуването днес е на дневен ред при вас, а и хората ще ви възприемат с отворени сърца. Внимавайте обаче с кого споделяте тайните си, за да не съжалявате в бъдеще, че сте се предоверили.

РАК

Добра реализация

Успехът при вас в първия февруарски ден се крие в сферата на професионалното ви развитие. Търсени и ценени сте, а похвалата от страна на ръководителите ви прави още по-горди със себе си. Разчупете мисленето си и приемете една нова идея, която ви споделят колегите, за бъдещите ви професионални планове. Приемете предизвикателството.

ЛЪВ

Лесна плячка

Основното предупреждение към вас днес идва от факта, че някой се опитва чрез комплимент да ви приближи по-близо до себе си. Без да разберете, ще бъдете оплетени в мрежите на едно ново и недотам благоприятно запознанство. Внимавайте, защото е възможно да станете лесна плячка за ласкателите, а те около вас не са никак малко.

ДЕВА

По течението

Въпреки активността ви през този ден, успехите няма да дойдат навреме, а ще закъснеят. Не бива да проявявате инат и да вървите срещу волята на съдбата. В първия февруарски ден е по-добре да се оставите на течението. Не вземайте решения и не подписвайте никакви договори. Обърнете внимание на вътрешното си спокойствие и на приятелите.

ВЕЗНИ

Улавяте лицемерието

Да бъдете мнителни, не е лоша черта в характера. Напротив, тя е доста благоприятна, когато наоколо сте заобиколени от лицемери и недоброжелатели. Днес чрез своята мнителност разпознавате лицемерните помисли на всеки един, който желае да ви оплете в мрежите си. Не вярвайте на обещания и не обръщайте внимание на комплименти.

СКОРПИОН

По-концентрирани

На първо число от месеца вие безспорно сте дейни. Трудно обаче концентрирате целите си в една конкретна точка. В главата ви се раждат разнообразни идеи и желаете да уловите всяка една от тях. Към този момент е най-добре да сте по-фокусирани върху най-належащите си задачи. Вечерта ви очакват положителни емоции в личен план.

СТРЕЛЕЦ

Сериозно оживление

Предстои ви раздвижване, оживление и радости, които ще споделите с всички хора около себе си. Първият ден от месец февруари задвижва колелото на промени, които ще се развиват впоследствие. Въпреки всичко хубаво, което ви се случва, бъдете мнителни към новите запознанства. Не всички ще се окажат благоприятни. Опитайте се да ги отсеете.

КОЗИРОГ

Довършвате задачи

Не се лъжете, че началото на новия месец изисква от вас да поставяте и начало на дела. Зарежете активността за някой от следващите дни. Днес сте изтормозени от стари ангажименти и поправяне на грешки, допуснати неотдавна. Свършете старото докрай, а за ново помислете едва в следващите дни. В личен план ви чака хармония и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ

Слушайте звездите

И днес, ако се инатите, едва ли ще постигнете всичко, което сте замислили. Вършете ангажиментите си, като вървите по план. В предобеда ви предстоят приятни и важни срещи. В следобедните часове трудностите ще преобладават, защото не желаете да се примирите, че времето не е подходящо за действия. Послушайте звездите.

РИБИ

Гледайте напред

След като през последните дни около вас цареше пълен хаос, сега е време да вкарате нещата в ред. Първият февруарски ден ви помага да стабилизирате положението си. Да си стъпите на краката и да продължите напред. Не е добре да предприемате изцяло нови постъпки, но като цяло чувствате облекчение, че старите проблеми са разрешени.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Празнувате на първата февруарска дата! Това е ден, който е отреден за хора водачи. Ето защо вашето желание е да бъдете лидери навсякъде, където можете. Понякога прекалявате с тази своя мания за величие, но именно това ви прави толкова симпатични и обичани. Често показвате високо самочувствие. Постарайте се с времето да добиете и по-голямо покритие. Като всички хора, и вие допускате грешки, но никога не ги признавате и имате навика да изкарвате другите виновни. Така трупате излишна карма. По-добре е да излезете смело и да признаете прегрешенията си. В любовта сте прекалено прибързани, ревниви и избухливи. Но и доста обичливи и умеете да направите човека до себе си щастлив.

Годината, в която ще навлезете след рождения си ден, е трудна и изпитателна. Много често ще ви се иска да зарежете всичко, но не проявявайте тази слабост. Бъдете силни, упорити и търпеливи. Само така ще се докоснете до истинския успех.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!