38 четения

Италианка, която обеща да обслужи сексуално 19,4 милиона сънародници, държи на думата си

Италианската манекенка, която обеща да обслужи сексуално всички свои сънародници, гласували с „не“ на конституционния референдум на подалия оставка премиер Матео Ренци, вече е отметнала 400 от над 19,4 милиона гласоподаватели с отрицателен вот, пише в. „Дейли мирър“.
Сексапилната 27-годишна Паола Саулино заяви, че е човек на думата и че няма да се отметне от обещанието си. Тя осъществи първата част от него, като обслужи сексуално 400 италианци в рамките на тъй-наречения „Помпа тур“. Паола искала да доведе до 1 милион своите сексуални отблагодарявания.
Когато през месец ноември 59 процента от електората гласува на референдума против предложените от Ренци конституционни промени, мнозина си помислиха, че мечтаещата да стане актриса Саулино ще се отметне от думите си. Но Паола, която е родом от Неапол, а живее в Лос Анджелис, без да трепне анонсира своя „Помпа тур“ в 10 италиански града. Първата част на турнето й стартира в Рим на 7 януари и приключи в Палермо на 21 януари.
Сега Саулино обяви и втората част на турнето си, което ще стартира от 1 февруари в 11 нови града. Тя се похвали, че е в добро здраве и не е получила наранявания, но се чувства малко уморена. Кандидатите, желаещи да получат половите благодарности на манекенката, трябва да се запишат в имейл списък, в който вече фигурират 10 хиляди мераклии.Паола определя кои ще бъдат щастливците и тя избира дали те да се представят с презерватив или без.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!