4 четения

Бронз за риболовците на лед от „Янтра“ (Г. Оряховица)

Никола Стефанов, Виктор Рангелов, Станислав Кузов и Спасимир Донев отново записаха призово класиране в кръг от републиканското първенство по риболов на лед. След като победи в първия кръг, във втория квартетът на горнооряховския клуб по спортен риболов „Янтра” е трети.

Второто състезание се проведе на язовир „Батак” в края на миналата седмица. Риболовците на „Янтра” извадиха най-много улов, но наказателните точки им отнеха златните медали. Водач в този кръг е отборът на „Майсторски риболов” с 22 наказателни точки и 15,610 кг улов. На второ място са риболовците от „Фиш мастърс” с 24 наказателни точки и 15,742 кг. „Янтра” са трети, само на една точка разлика и с улов от 16,176 кг.

В индивидуалното класиране Спасимир Донев от „Янтра” е втори. Победител е Методи Костов от „Майсторски риболов”. Капитанът на „Янтра” Никола Стефанов е четвърти.

Първенството ще завърши с трети турнир, на който ще се определят шампионът и националният отбор за новата година. Републиканският финал още не е насрочен, но вероятно ще е преди световното първенство в латвийската столица Рига от 24 до 26 февруари. Част от националния отбор ще бъде капитанът на горнооряховския клуб Никола Стефанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!