9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 2 февруари, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-ми в 10.42 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на очите, главата, главния мозък, челюстите, както и ваденето на зъби. Добре протича лечението на зъби, очните профилактики, лечението на високо кръвно налягане и мигрена. Психическата преумора ще води до главоболие.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. И днешният ден е подходящ за подхранващи маски на лицето, за студени маски и компреси с лед. Не стойте на прекалено ярка светлина вечерта. Уморява зрението.

Хранене и диета: Можете да стартирате диетичен хранителен режим. Луната е в Овен и организмът се нуждае от повече белтъчини. Приемайте ги под формата на леки меса – пилешко, заешко и риба. Яйцата и млечните продукти също са добра храна за днес. Избягвайте мазнините. Лютите подправки засилват усещането за вкус и няма да дразнят стомаха днес.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 10.42 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес чувстваме вътрешно напрежение, което ще ни пречи да вземаме правилни решения. Денят е благоприятен за завършване на задачи, но не и за започване на нещо ново. В личните взаимоотношения очаквайте нервност.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни нервен и напрегнат ден. Луната е в нехармонични аспекти с Меркурий, Юпитер, Плутон и Уран. Меркурий е в квадратура с Уран. Ако виждате, че не се сработвате със средата, в която движите и живеете, просто бъдете сигурни, че сте сбъркали обкръжението си е дошло време за обновление. Довършвайте докрай започнатите задачи и подхождайте с отговорност към всяка от тях. Вечерта Луната и Сатурн са в тригон. Усилията ви ще бъдат възнаградени, а спокойствието – гарантирано, ако сте доволни от себе си и от това, което сте направили през деня.

ОВЕН

Нервен ден

Ядосани сте сутринта и това ще се превърне в централен проблем при общуването на работното място. Ръководството ви търси за съвет, който не сте в състояние да дадете, защото сте нервни. Вечерта освободете напрежението чрез спорт и фитнес, а не чрез семейни скандали. Направете преоценка на деня, за да започнете утре начисто.

ТЕЛЕЦ

Не се концентрирате

Авантюристичното настроение, което ви е обсебило още от сутринта, се отразява зле на концентрацията и действията ви в службата. Бъдете по-съсредоточени. Неприятности вкъщи също ще ви тормозят сутринта. Телефонът ви не спира да звъни с проблеми, породени от приятелите ви. Ако ви предстои нещо важно, отложете го за утре.

БЛИЗНАЦИ

Влиятелна подкрепа

Финансови проблеми вкъщи са основната причина за проблемите ви на работното място. Трудно се фокусирате върху разговорите, които предстоят. Внимавайте с документацията, за да не си причините допълнителни вреди. Вечерта се радвате на предложение, на което няма да можете да устоите. Ще получите подкрепа от влиятелен човек.

РАК

Отложете важното

Лични проблеми са основната причина за повечето грешки, които допускате днес на работното място. Трудно се концентрирате в работата си и търпите провали, ако не насрочите срещите и важните дела за по-късно вечерта или за утрешния ден. По-добре е да не се инатите и ако видите, че нещо не върви, просто да не го правите. Изчакайте момента.

ЛЪВ

Окрилени сте

Стартирали промени в любовта при вас полагат начало на период на оживление и нова надежда. Противно на всички останали зодиакални знаци вие сте в отлична концентрация. Любовното разгръщане се отразява добре и върху работния процес. Общувате свободно и се чувствате великолепно. В чудесна форма сте и със самочувствие.

ДЕВА

Без важни дела

Днес също ще трябва да сте пасивни на работното си място. Промени, на които станахте свидетели вчера, са ви впечатлили толкова много, че днес трудно ще се концентрирате в нови дела. Обърнете внимание на рутинните си ангажименти и в никакъв случай не приемайте финансови предложения. За ваше добро е да изчакате.

ВЕЗНИ

Възнаградени усилия

Семеен скандал сутринта е причина да сте в лошо настроение. За щастие, това няма да попречи на добрата ви кондиция и вие давате всичко от себе си, за да постигнете целите си на работното място. Там сте концентрирани и не пропускате нито един срок. Усилията ви ще бъдат възнаградени финансово още в края на деня и това ви радва.

СКОРПИОН

Мотивирани сте

Чувствате силна възбуда, която ви действа като мотиватор за реализацията ви. Чувствате и усещате всеки трепет около себе си, живи сте и това ви радва. Днешният ден обещава развитие при вас. И без значение дали то е малко или голямо, посоката е напред. Не отказвайте на предложения за излизане с приятели вечерта да се позабавлявате.

СТРЕЛЕЦ

Преценете правилно

Вие се намирате в момент на подем и сериозно раздвижване. Очаквахте го с нетърпение, но бъдете внимателни какво точно правите, за да не допуснете грешни ходове. Такива ви грозят в сферата на общуването и приятелските кръгове, където подхождате с прекалено доверие към всеки човек, поласкал егото ви. Това може да ви подведе.

КОЗИРОГ

Разчитайте на себе си

В четвъртък сутрин се сблъсквате с проблеми, чието разрешаване трябва да се случи на момента, без да отлагате и минутка. Говорете ясно и без заобикалки. Имате нужда от подкрепа, но ще я получите твърде късно. Ето защо е важно да разчитате единствено и само на себе си. Добра вест за финансови приходи ще ви изненада приятно.

ВОДОЛЕЙ

В лошо настроение

В сутрешните часове на четвъртък настроението ви е минорно. Причината е влошени взаимоотношения в личен план или обида от приятел, нанесена в отминалите няколко дни. Време е да направите преоценка на средата, в която се движите. Ако е нужно да нанесете промени във връзките с някои от приятелите си, сега е моментът да го направите.

РИБИ

Бъдете внимателни

Клюка, която намирате за доста интересна, може да се окаже главната причина да промените отношението си към някои от приятелите или своите близки. Позволявате на интрига да сложи сянка на хармонията ви в личен план. Обмислете добре чутото и не предприемайте действия, породени от слухове. Ще съжалявате за това, имайте го предвид.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте симпатични, плахи и нерешителни натури. Вашата чувствителност е силно изразена и често се превръща в повод да бъдете особено нерешителни. Все чакате удобния момент да направите нещо. Но защо ли той все не идва? Причината се крие единствено във вас самите. Докато не се научите да бъдете по-напористи и по-нахални, ще бъдете отбутвани и пререждани. Не свиквайте да живеете наготово, защото един ден ще дойде момент, в който ще трябва да се оправяте сами.

Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!