Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 3 – 9 февруари

Луната ни прави активни и способни да превърнем мечтите си в реалност

Здраве: Днес и през уикенда уязвими са горните дихателни пътища – гърлото, сливиците, ларинкса, носоглътката, носа и носната сливица. Внимавайте със студения въздух, който вдишвате, и студените напитки, с които утолявате жаждата си. Настинките лекувайте веднага, за да не прераснат те в по-сериозни заболявания още в неделя или понеделник, когато уязвими са и долните дихателни пътища – бели дробове и бронхи. Във вторник, сряда и четвъртък не си внушавайте болести, за да сте в тонус. Пазете стомаха и не преяждайте.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник, четвъртък след 11.40 ч. Неблагоприятни: вторник, сряда, четвъртък до 11.40 ч. Боядисване на косите: петък, събота. Коламаска: петък, събота, неделя, понеделник, четвъртък след 11.40 ч. Косъмът расте по-бързо след процедурата. Неблагоприятни: вторник, сряда, четвъртък до 11.40 ч. Масажи: Лечебни – петък и събота. Отпускащи и релаксиращи – неделя и понеделник. Можете да ги комбинирате с ароматни масла. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в неделя и понеделник, а в сауна – в четвъртък след 11.40 ч.

Хранене и диета: Луната е нарастваща и бъдете внимателни с количеството на порциите, които приемате. Не прекалявайте, хапвайте по-често, за да активирате метаболизма си. Днес и в събота избирайте храни, богати на калций. В неделя и понеделник можете да включите в менюто си маслини, маслинова паста, авокадо и зехтин. Ще се отрази прекрасно на жлезите с вътрешна секреция. В дните от сряда до четвъртък внимавайте с острите и люти подправки, които дразнят стомаха. Включете в менюто си тогава повече от така наречените „бавни” въглехидрати – пълнозърнести храни, черен ориз и картофи.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Телец, Близнаци, Рак и Лъв. Нарастваща е и ни позволява да бъдем дейни, активни и способни да превърнем целите си в реалност. Обърнете повече внимание на месечния бюджет, планирайте го внимателно. Срещнете се с любими хора през уикенда, които да разнообразят ежедневието ви и да ви заредят с положителна енергия през цялата седмица. Да внимават всички, родени в Телец, Близнаци, Рак и Лъв. За тях следва важна и доста плодотворна седмица.

Що се отнася до срещите с приятни хора, за които стана дума по-рано, добре е те да протичат в спокойна и хармонична обстановка. В неделя Венера навлиза в Овен и все повече си взаимодейства с Марс в същия знак. Двете планети палят бързо страстите, възпламеняват огъня и опустошават взаимоотношения, ако разумът и хармонията отсъстват. Насладете се на емоциите си, но не позволявайте да потънете изцяло в тях. В любовния живот на мнозина предстои зрелищно оживление и истински фурор, продиктуван отново от срещата на двете планети. По всичко личи, че февруари е един от месеците на любовта и ако се нуждаете от разтърсващи преживявания, ще ги получите.

ОВЕН

Бурна седмица

Предстои ви период на утвърждаване и стабилизация на положението, в което се намирате. Редно е да обърнете повече внимание на своята ценностна система. Да се абстрахирате от излишното напрежение, успокоявайки емоциите. Концентрирайте се върху онова, което е важно за вас. За някои това е семейството, домът и приятелите. За други е работата. За трети – авантюрите в любовта. Венера навлиза в знака ви. Можете да се чувствате като истински късметлии, защото още тази седмица тя ще размести пластовете и ще раздвижи застарелите стереотипи в живота ви. Като цяло предстои бурна, но успешна и приятна седмица.

ТЕЛЕЦ

Вътрешен анализ

Предстои ви доста важна седмица. Макар и напрегната, тя носи благоприятни възможности. Основната ос, около която се завърта хороскопа ви идните дни, е навлизането на Венера в Овен. Венера е вашият управител, а движейки се в съседа ви Овен, тя предизвиква доста ситуации, подтикващи ви към различни размисли и вътрешни анализи. Ставате доста прозорливи в много сфери от живота си. Замисляте се по-дълбоко за очевидни подробности, които са оставали незабелязани до този момент. Успокоението в сферата на любовта и личните взаимоотношения е гарантирано. Търсете хармонията и разбирателството. Тази седмица дава старта на доста лични промени, които ще ви се случат през пролетта.

БЛИЗНАЦИ

Обществена подкрепа

Тази седмица ще бъде доста важен период не само от месец февруари, а от първото полугодие на 2017 година. Ще ви се случат множество промени, които самите вие предизвикахте и искахте да ви се случат. Венера навлиза в Овен, откъдето активира сферата на социалния и обществения ви живот. Време е там да настъпи истинско оживление от контакти, запознанства. Да бъдете все по-търсени и подкрепяни. Да се стремите към реализация на плановете си, обвързани с възгледите и на другите хора. Като цяло думите „общо” и „колективно” стават все по-чести в речника ви и точно това ви помага да успявате през пролетта. В сферата на любовта също настъпват промени или шансове за раздвижване. Възползвайте се.

РАК

Бинго в работата

Напрегнати сте не заради друго, а защото ви притискат доста срокове, които желаете да спазите стриктно и неотложно на работното място. Предстои ви важна седмица, засилваща вашата лична отговорност и съпричастност за постигане на целите там, където работите. Сферата на професионалната реализация се застъпва и от движещата се в Овен Венера. Шансовете ви за израстване в делови и служебен аспект растат не само тази седмица, а и през пролетния сезон. Очаква ви засилен интерес към вас като професионалисти. Знайте си цената и се възползвайте от натрупания си опит и придобитите умения. В личен план почти не обръщате внимание на половинката и семейството си, притиснати от хилядите професионални ангажименти.

ЛЪВ

Сериозно раздвижване

Може да се каже, че навлизате в един доста благоприятен период. Вие вече имахте шанса да стабилизирате финансовото си състояние и сега не ви остава нищо друго освен да продължите напред, уверени в своята стабилност. Венера навлиза в Овен – знак, сходен по стихия на вашия. Оттам тя възбужда хиляди възможности за бурни промени и раздвижвания в сферата на любовта, личния ви живот и приятелските среди. Повече от сигурно е, че ви чакат новости, които си пожелавахте от много време насам. Усмихнете се и поемете напред. Бъдете отговорни и действайте адекватно, за да превърнете шансовете в реални възможности и постигнати цели.

ДЕВА

Нови възможности

Навлизате в период на затишие. Не всичко е такова, каквото изглежда, и е време да го изследвате в пълния смисъл на думата. Не се доверявайте на онова, което виждат очите ви. Имате нужда да влезете по-дълбоко в детайлите както на работното място, така и в личния си живот. Венера навлиза в Овен. От една страна, имате възможността да стабилизирате финансовото си състояние, поемайки през идните няколко месеца допълнителен ангажимент или втора работа, която да ви носи доходи. От друга страна, планетата изисква от вас пълна всеотдайност в личен план, за да вървят нещата там добре. Балансирайте, защото към този момент са ви важни и парите, и подкрепата на обичаните хора.

ВЕЗНИ

Лично щастие

Следващите дни предвещават промени и успехи. От голямо значение е вашата последователност, инатливост и умение да постигате търпеливо своите цели. Настъпва благоприятното време за утвърждаване на започнатото. Венера, вашият управител, навлиза в Овен. От една страна, ще бъде в опозиция с рождения ви знак, но от друга – ще се движи в сектор, който отговаря за хармонията в брачните ви взаимоотношения и просперитета в деловата област. Не приемайте малките съдбовни противоречия като проблем в ежедневието си. Ще се убедите, че именно разрешавайки тях, вие се доближавате до съвършенството. Чакат ви хубави дни, не ги пропилявайте.

СКОРПИОН

Флиртове с колеги

И за вас тази седмица обещава напредък. Навлизането на Венера в Овен вдига завесата на служебната сцена в живота ви, където централна роля заемат колеги и партньори. Ще общувате все по-често с тях, ще им се доверявате и ще се допитвате до тяхното мнение и съвети. Не забравяйте, че и Марс се движи в същия знак, което може да превърне февруари в месец на незабравимите флиртове на работното място. Не е изключено половинките ви да станат особено подозрителни относно редовните февруарски закъснения и оставане след работа. Донякъде имат основание, защото оставате не само заради служебния процес.

СТРЕЛЕЦ

Освободете се от старото

Последните два дни бяха напрегнати и неособено приятни за вас. Отпуснете се. Очаква ви освобождаване от напрежението и безпокойствата. Предстои период, който ще ви дари с нужните положителни емоции, за да преборите умората и сивотата в ежедневието. Преходът от силното напрежение към стабилността ще бъде бавен, което ще го направи поносим и приятен за вас. Венера навлиза в Овен – знак, който хармонизира с вашия. Оттам тя изпраща пламенни импулси не само тази седмица, а до Великден. Използвайте това време, за да се насладите на живота си. Променете онова, което ви е тежало до този момент. Освободете се от старото и не го връщайте повече в живота си.

КОЗИРОГ

Не се ядосвайте напразно

Често бивате натоварвани повече, отколкото можете да издържите. Това се отнася за всички сфери от живота ви – лична, професионална, семейна, приятелска. През този период пожелавате да останете сами със себе си, да реорганизирате своите цели и приоритети в ежедневието. Движението на Марс и Венера в Овен често палят нервното ви напрежение. Не сте съгласни с някои несправедливости около себе си. Остро роптаете, но се налага да ги приемете като непроменими. Въпреки всичко именно в домашната атмосфера, в сферата на любовта и семейните взаимоотношения настъпва период на оживление и затопляне. Мнозина ще помислят за ремонт вкъщи.

ВОДОЛЕЙ

Творчески изяви

Не само в следващите седем дни, а и в по-дългосрочен план се очертава плодотворен период, през който ще реализирате целите си. Сега е необходимо да насочите усилията си върху градивността и творческата изява. Занимавайте се с неща, които ви вдъхновяват и харесват. Венера навлиза в Овен, откъдето огрява сферата на вашите лични взаимоотношения. На връзките с най-близките хора, които стават все по-приятни и доставящи максимално удоволствие в живота ви. Насладете се на възможността да се срещнете с роднини, с които не сте се виждали от дълго време. Да научите за живота на приятели, живеещи далеч от вас. Пътувайте и по този начин заредете с положителна емоция своето ежедневие.

РИБИ

Финансова стабилност

Изразен е стремежът ви за реализация, а и през този период се засилва способността ви да се адаптирате към съществуващите условия, да се съобразявате с обстоятелствата. Всичко това вещае успех и отворени врати занапред. Венера навлиза в Овен, за да огрее сферата на вашата финансова и материална реализация. Не е изключено да получите известие за неочакван приход. От друга страна, мнозина са сюрпризирани с оферта за нова работа, която ще се окаже доста благополучна. Допълнителните доходи си заслужават да отделите още малко от личното си време и да положите усилия. Като цяло стабилизацията е цялостна в материален аспект и продължава не само през тази седмица, а и в дните до Великден.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

3 февруари. Вие сте дружелюбни и усмихнати хора. Перманентното ви добро настроение и оптимизмът, с който посрещате всяка неволя, са заразителни и за останалите. Вие сте позитивни и градивни личности, една желана компания, която винаги изслушва и никога не натоварва с присъствието си. Понякога обаче не попадате на точните хора. Ето от какво трябва да се пазите в живота – от лицемерието и използвачеството, които ви дебнан на всяко ъгълче.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

4 февруари. Сами сте си избрали да се родите на 4 февруари, но това в никакъв случай не ви прави богопомазани. По-скоро обратното. В минало превъплъщение сте прегрешили и сега идва времето да си заплатите греховете. Ето защо често се случва така, че все пред вас да падат най-големите бариери, все вашите трудности са най-непреодолими. Задачата ви е да не се оплаквате, а да се срещате лице в лице с всяка трудност с цел нейното преодоляване. Вие сте хора, които имат бистър ум и невероятни идеи. Ако ги превърнете в реалност, можете да спечелите много пари.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

5 февруари. Вечно променливи, обожавате новостите, световете, изпълнени с приключения и нестандартни изживявания. Внимавайте, отдавайте повече време и внимание на значимите неща от живота, за да не се окаже някой ден, че сте живeли повърхностно. Проблемите си създавате сами, но лесно се измъквате и справяте с тях. Познавате дълбините на човешката психология и затова често влизате под кожата на другите хора. Не злоупотребявайте с това ваше качество.

Навлизате в година на материална стабилност и финансова сигурност. Работете усърдно и вашите усилия ще бъдат възнаградени. Важно е да не оставате без работа през следващите 12 месеца, за да не бъдете трайно безработни в идните 9 години. Вземайте паричен заем само ако сте сигурни, че ще го върнете до Нова година.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и кожата.

Станислав Климентов

One thought on “Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 3 – 9 февруари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *