Специалисти гадаят дали Сикрет сървис ще запази тайния си код за секс на президентската двойка

Специалисти се двоумят дали агентите от „Сикрет сървис„, охраняващи първото семейство на САЩ, ще запазят кода си за секс за президентската двойка, който използваха при Барак Обама, пише в. „Дейли мирър“.
Тогава охранителите на Белия дом си служеха с кода „Ренегат“ за да обозначат Барак, и „Ренесанс“ с референция за Мишел Обама. А когато фърст лейди и президентът имали нужда от уединение за сексуални ласки, паролата била „Имаме босненски проблем“.
Предвид факта, че новата първа дама Мелания е родом от Словения, мнозина експерти по сигурността допускат, че кодът е много вероятно да бъде сменен, защото би звучал обидно за г-жа Тръмп, ако някога той би бил разкрит.
Използването на таен код е задължителен за интимните моменти в Белия дом, припомня таблоидът. Тук не може просто да се окачи табела, досущ като пред хотелските стаи, с надпис „Do not disturb!“. Какъв ще бъде новият секретен код може би ще се узнае едва след края на мандата на Доналд Тръмп. Но това няма да бъде единствената тайна, на която й предстои да бъде разкрита. Оказва се, че съществува малък шопинг център под Белия дом, където се намира Ситуационния център, в който слиза президентът на САЩ при кризисни събития, заедно със своите съветници. Молът едва ли ще задоволи супер изисканите фешън вкусове на Мелания Тръмп, но за всеки случай в него работят денонощно цветарски щанд, дори и зъболекар. Всички тези екстри били въведени по времето на президента Рузвелт, който се придвижвал в инвалидна количка.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.