8 четения

Борисов, Цветанов и Стоев с най-много предложения за листата от търновската организация на ГЕРБ

НАД 20 НОМИНАЦИИ ЗА ОБЛАСТНАТА ЛИСТА НА ГЕРБ Е НАПРАВИЛА ТЪРНОВСКАТА СТРУКТУРА на събранието си в петък вечерта, научи „Борба“.

Форумът се е провел в пълната зала на Община Велико Търново и е бил открит с химна на България, на Европейския съюз и ГЕРБ, споделиха присъствали на събитието. Пред аудиторията областният председател и кмет на старата столица Даниел Панов е благодарил на тримата досегашни народни представители от партията, като е изтъкнал приноса им за развитието на областта. Самият той е получил много номинации, за да бъде в листата, въпреки че от залата е имало коментари, че ще е по-полезен като кмет и председател на НСОРБ. Според присъствали на форума Панов не си е направил отвод, така че развръзката дали ще е водач на листата, или примерно под номер две, тепърва предстои.

Очаквано масово търновските активисти са номинирали за народни представители лидера на партията Бойко Борисов, заместника му Цветан Цветанов, както и общинския си председател и досегашен депутат Евгени Стоев. Предложения са получили още областният управител проф. Пенчев, заместничката му Любомира Попова, председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, които, освен Попова, са си направили отвод. Номинации са получили още съветникът и председателят на „ГЕРБ-предприемачи“ Атанас Парушев, представители на бизнеса, сред които Станислав Стоянов, Габриела Попова, Иван Димитров, издателят и съветник Нейко Генчев. Номинирани за областната листа са и преподавателките от ВТУ Ангелина Марковска и от СА в Свищов Станислава Стоянова.

Елена ЧАМУРКОВА

Един коментар за “Борисов, Цветанов и Стоев с най-много предложения за листата от търновската организация на ГЕРБ

  • 06.02.2017 в 14:03
    Permalink

    Дано никой от тези номинирани Гербаджии не успее да стане депутат този път. Това би било най-полезно за всички.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!