3 четения

Спешно кърпят дупките по търновските улици

След дупките, които се отвориха по улиците, реакцията на общината не закъсня. Комисия от общински експерти, назначена със заповед на кмета Даниел Панов прави подробен оглед на участъците, в които има нарушение на уличните настилки, и набелязва необходимите мерки за спешни ремонтни дейности. За гарантиране на сигурността и предотвратяване на инциденти на най-възловите и средищни места ще бъдат извършени незабавни ремонти със запълване на появилите се дупки по уличните платна със студена смес. При подходящи метеорологични условия останалите участъци с нарушени пътни настилки ще бъдат частично ремонтирани с асфалт.

2 коментара за “Спешно кърпят дупките по търновските улици

 • 07.02.2017 в 16:54
  Permalink

  То целият град е една голяма дупка! Защо не правят настилката наново а само пълнят дупки?! Защото дупките се появяват след две седмици пак и така се краде най-сладко! Избори наближават-трябва да се запълват ударно дупки,зада може после да се бият в гърдите колко са велики!!

  Отговор
 • 07.02.2017 в 19:49
  Permalink

  Заглавието според новината трябва да е Спешно ЩЕ кърпят дупките….. Също като „Татко каза че ще ми купи колело ама друг път“

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!