11 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 февруари, четвъртък

Луната преминава от Рак в Лъв в 11.40 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 16.23 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Лъв нежелателни са операциите в областта на стомаха, панкреаса и гърдите. След това – на сърцето. Добре протичат профилактика и лечение на гастрит, колит, сърдечносъдови проблеми, аритмия и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си след 11.40 часа. След този час са позволени топлата коламаска, пилингът на лицето. Облечете се така, че да привличате вниманието и да поддържате самочувствието си. Не посещавайте сауна.

Хранене и диета: Стартирайте със закуска, богата на фибри – мляко с овесени ядки и мюсли, пълнозърнести филийки със сирене. На обяд и вечеря ограничете въглехидратите. Хапнете леко месо със свежа салата. Избягвайте хляба и шоколада. Апетита си за сладко утолете с плодове.

Цветове, носещи късмет: Жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 16.23 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес сме напористи, често до степен, която надминава допустимите граници. Материалните ни цели са високи, а понякога прекаляваме в желанието си да внесем ред в живота на другите хора. На работното място следва да вземаме само обмислени решения – също трудна задача.

Звездни аспекти за деня: До обяд завършете стари дела и не стартирайте нищо ново. В часовете след обяд късметът е с вас. Луната навлиза в Лъв. Подобрява настроението и нагласите. Слънцето и Юпитер са в секстил, а Меркурий навлиза във Водолей. Усеща се силен творчески подем. Търсете нови щрихи в живота си. Преоткрийте дребни, мънички неща, които до този момент не са ви правили впечатление. Запишете на лист хрумналите идеи, защото те са от голямо значение за бъдещето ви.

ОВЕН

Желани промени

Сутринта разбирате, че ви очакват промени на работното място. Тях желаехте от дълго време и като цяло новината подобрява настроенията и нагласите ви. Напишете на лист всички идеи, които ви хрумват ненадейно в главата в следобедните часове. Скоро ще ги използвате в работата и живота си. Постигате хармония в личен план и това ви прави щастливи.

ТЕЛЕЦ

Затворени в себе си

Мълчаливи и затворени в себе си сте днес, през целия ден поведението ви е загадъчно. Това е и причината хората да ви гледат с недоверие, сякаш искат да разберат какво точно мислите. Не споделяйте плановете си, а напишете на лист всички хрумнали ви идеи. Ще ги използвате в бъдещето си, но сега не е време да ги споделяте, обмисляйте ги.

БЛИЗНАЦИ

Освобождаване

Изпълнени сте с положителни мисли, които допринасят и за по-добрия ви тонус. Меркурий навлиза във Водолей. Освобождава ви от тревоги и притеснения. Имате нужда да споделите някои от щукналите ви идеи с приятели или колеги. Не го правете, а по-скоро ги напишете на лист и този лист запазете за справка в бъдещето. Имате шансове за развитие.

РАК

На заден план

Време е да отстъпите центъра на вниманието на други и вие да се оттеглите в по-задна позиция. Днешният ден ви позволява да завършите вече започнати дела и да ги докарате до успех. В главата ви нахлуват идеи, които не са за подминаване. Не ги забравяйте или по-скоро си ги запишете на лист. Ще можете да ги реализирате в съвсем близко бъдеще.

ЛЪВ

Раздвижване

Очакват ви хубави дни. Луната навлиза във вашия знак, Меркурий също сменя позицията и се изправя насреща във Водолей. Предизвикателствата няма да спрат в следващите един-два месеца. Очаква ви сериозно раздвижване. Нуждаете се от планове и идеи, чието изграждане можете да започнете сега. Мечтайте смело и действайте уверено.

ДЕВА

Без конфликти

Успехът на работното място е във ваши ръце. От сериозността ви зависи дали ще получите едно предложение, или не. Поддържайте добри взаимоотношения с ръководителите. Сега е важно да не се замесвате в конфликти. Трудно ще ви бъде, защото сте нервни, а и всички се опиват да ви провокират. Във ваш интерес е да се владеете.

ВЕЗНИ

Ново начало

В четвъртък се събуждате с мисълта да затворите някои стари вратички в живота си с надеждата по този начин пред вас да се отворят нови. Темпото постепенно се забързва, а идеите ви имат шанс да станат реалност. Не се връщайте към старото, сега имате нужда да усетите полъха на едно ново начало. Обмислете детайлно своите планове.

СКОРПИОН

Добро развитие

В четвъртък нещата около работата ви вървят добре. До обяд можете да завършите някои вече започнати стари дела. Спазете всички срокове. В следобеда сте озарени от нови и интересни идеи. За да не ги забравите, можете да си запишете по-голямата част. Те ще са ви особено полезни в бъдещето, защото е сигурно, че ще реализирате поне една от тях.

СТРЕЛЕЦ

Не се съобразявайте

Днес сте в добро настроение. Решителни и смели сте, а следобед добивате смелостта да се отървете от онези хора, които натрапчиво се бъркат в живота ви. Нямате нужда да се съобразявате с чуждото мнение. Чувствате прилив на енергия. Новите идеи запишете на лист, защото те ще са ви от полза за бъдещето. Добрите планове са в основата на добрата реализация.

КОЗИРОГ

Наясно със себе си

В четвъртък обърнете внимание на своите идеи, на мислите и желанията си. Преценете дали вървите в правилна посока. Възможно е да получите ненадейно предложение по финансов въпрос. Не приемайте точно днес. Изчакайте, през следващата седмица е по-благоприятно да давате отговор. Дотогава обмислете детайлите.

ВОДОЛЕЙ

Разцвет в бизнеса

От днес Меркурий навлиза във вашия знак. Усещате прилив на енергия и ентусиазъм. Чака ви период на делови подем. Налага се да организирате набързо няколко срещи с делови партньори. Отваря ви се възможност за нова реализация в бизнеса. Ставате все по-търсени и всичко това ви носи приходи. Доволни сте от себе си и своите действия.

РИБИ

Интересно хрумване

До обяд не ви липсват сили, за да се справите с някои неприятни и изостанали във времето задължения. Завършете всичко започнато и посрещнете в следобедните часове новите си идеи. Хрумва ви нещо по-различно, противоречиво на традиционното ви мислене. Идеята си я бива и е добре да помислите за нейното реализиране в бъдеще.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Доста ученолюбиви и интелигентни хора сте вие, родените на 9 февруари. Понякога обаче избухвате, без да има защо. Обичате да сте информирани и за най-малката дреболия, да сте в течение на ставащото – четете новини, гледате телевизия, ровите в интернет. Целенасочени сте, но често се забутвате в търсене на детайли и това ви забавя.

Пожелайте си нещо хубаво, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи. Ще смените средата си на живот, но се пазете да не попаднете в лапите на недоброжелатели, които да ви съсипят. Бъдете разумни.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве, ако живеете сред хора, които ви подкрепят и обичат.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!