19 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 10 – 16 февруари

Приятна седмица за Овните, Близнаците ще решават отговорни задачи

Здраве: Днес и през уикенда пазете нервната система. Не се претоварвайте с излишни емоции и не лекувайте безсънието с алкохол или хапчета. Нужна ви е почивка, за да преборите излишната нервност. В неделя и понеделник е благоприятно да посетите хомеопата си за интервю или да се консултирате с билков лечител за повлияване на хронични заболявания. Във вторник, сряда и четвъртък не прекалявайте с приема на вода и течности. Сериозно можете да навредите на бъбреците си, ако дадете на организма вода повече, отколкото му е нужна. Не приемайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – неделя, понеделник, вторник, сряда. Неблагоприятни: петък, събота, четвъртък. Боядисване на косите: неделя и понеделник. Накъдряне: вторник и сряда. Коламаска: Благоприятни дни: неделя, понеделник, вторник, сряда. Косъмът расте по-бавно. Неблагоприятни дни: петък, събота, четвъртък. Масажи: Лечебни – неделя и понеделник. Избягвайте силовите масажи във вторник, сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: През по-голямата част от този период заради пълнолунието и движението на Луната във Везни организмът задържа вода. Възможно е да се чувстваме подути и без енергия. Ограничете солта и не прекалявайте с приема на изделия от бяло брашно. Включете в менюто си повече пресни плодове и зеленчуци и пийте вода и течности умерено. Лунната диета стартира в събота, 11 февруари, точно в 2.32 часа с настъпване на фаза пълнолуние. Тази седмица започва и житният режим на Петър Дънов, който включва консумацията на сварено жито, мед, орехи и ябълки. Неговият старт е в сряда, 15 февруари.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица се движи в Лъв, където достига своята фаза пълнолуние. Преминава в Дева, Везни и достига до Скорпион. Въпреки че искате да приемете света съвсем сериозно, не сте в състояние да го направите. Имате нужда да вярвате в чудеса и да идеализирате света около себе си. В петък Меркурий и Венера са в секстил. Не забравяйте, че въпреки всичко живеете в общество и е добре да синхронизирате мислите и чувствата, плановете и идеите си с другите хора около себе си. Не си позволявайте своеволия в петъчния ден и не обвинявайте другите за своите собствени грешки. Посетете кино, театър или културно мероприятие. Чувствителни сте към творчеството и забавата. В събота настъпва пълнолуние в Лъв, придружено с първото за тази година лунно затъмнение. Не бягайте от отговорност, а приключете някои важни финансови ангажименти. Разплатете се с хора, на които дължите пари или от които имате да получавате суми. Освободете се от приятели, в чиято компания се чувствате неразбрани и не на място. Планувайте всички задачи, които трябва да финализирате в следващите шест месеца. Във вторник, 14 февруари, очаквайте добри резултати от труда си. Слънцето и Сатурн са в секстил и ви озаряват със светлина. Ще бъдете похвалени заслужено за труда си. Денят е зареден с положителна енергия и успех. Отпразнувайте триумфите си с половинката, като подарите интересна вечеря или стилен подарък за Свети Валентин. В четвъртък Меркурий и Марс са в секстил. Бързата ви мисъл ще ви помага лесно и безпроблемно да излизате от затруднени ситуации. Пазете се от изричане на прибързани думи, за които може да съжалявате след време.

ОВЕН

Приятна седмица

Хороскопът ви за идната седмица е благоприятен. Перспективите са добри. Дните минават в условията на делови победи, финансови постижения и домашен уют. Меркурий се движи във Водолей и силно ангажира обществено-деловата сфера от живота ви. Не е изключено да пътувате в различни посоки, отправени от делови и професионални подбуди. Командировките преминават благополучно и с очакван успех. Разделете се със старото и приемете новото в живота си. Отсега стартира един доста благоприятен период на реформи за вас. Възползвайте се.

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте

Желанието ви през този период ще бъде да разчупите оковите на старото и да се влеете в света на новото. Разбира се, това става трудно, защото сте в неустойчиво емоционално състояние. Предпазвайте се от вземането на прибързани и грешни решения, плод на бликаща емоция. Положителният заряд в прогнозата за седмицата идва чрез стабилизацията на личните отношения. Там нещата се оправят малко по малко, а вие се чувствате все по-спокойни и щастливи. Временна финансова нестабилност е причината за безпокойството на някои, други се притесняват от промени в службата. Не се притеснявайте, страховете ви са неоснователни.

БЛИЗНАЦИ

Отговорни задачи

Завършвате една доста активна и натоварена седмица. Нещата се очертават да продължат напред, защото пред вас се изправят още дни, богати на делови постижения и отговорни задачи. Стегнете се и ангажирайте вниманието си с важните ангажименти, които не търпят отлагане. Меркурий вече се движи във Водолей, откъдето запалва искрица надежда, че ви се случват положителни, желани промени. Те са главно в личния ви живот, но също и в социалната сфера. Възможно е именно през тази седмица да промените голяма част от приятелския си кръг, разочаровайки се от хора, на които сте имали доверие. Не страдайте, така е трябвало да стане.

РАК

Свършете си работата

Очаква ви активен период. Вие вече улучихте бинго в службата, защото през последните дни доста от постъпките ви дадоха нужните плодове. Сега е важно да задържите темпото и да продължите напред. Често чувствате умора, която ви прави по-тромави, неорганизирани и доверчиви. Доверявате се на колегите, вместо вие самите да свършите онова, което се изисква от вас. Спомнете си поговорката за вълка, който е сит тогава, когато сам си върши работата. Пълнолунието във Водолей изисква да си направите пълна финансова ревизия и да изготвите бюджета за идните месеци. Издължете се, ако имате дългове. Не теглете кредити.

ЛЪВ

Раздвижване

Очаква ви доста благоприятен период. Вие вече усетихте полъха на една положителна промяна. Раздвижването ви се отразява благоприятно и мотивирано. И през идните седем дни трудно ще осъществявате предварителните си планове, защото все нещо ще излиза в последния момент. Ситуациите се променят според обстоятелствата. Пълнолунието в знака ви е важен момент за тази година. Съчетанието му с лунно затъмнение ви подканва да си направите анализ на поведението и равносметка на постиженията. Да си направите планове за поне десет неща, които трябва да приключите през идните шест месеца.

ДЕВА

Дълбока стабилизация

Очаква ви седмица на финансова и материална стабилност, но това е само на пръв поглед. Всъщност стабилизацията при вас е и в дълбок емоционален смисъл. Успявате да намерите хармонията вътре в себе си, да успокоите емоциите и усетите спокойствието. Доволни сте от всичко, което се случва с вас. Сега имате шанса да преборите нервите, посявайки нов начин на мислене. На работното място ви чакат много задължения, но няма от какво да се притеснявате, защото вие самите ще сте подготвени за повече работа. Промените във времето ще ви се отразят на здравословното състояние, ако не приемате достатъчно витаминозна храна.

ВЕЗНИ

Чувствате умора

За вас периодът обещава активност, но паралелно с това и умора, създаваща предпоставки за грешки и необмислени ходове. Това пък от своя страна води до бъдещи разочарования и поводи за удължено работно време, за да ги поправите. Направете си сметка дали си заслужава да се заемате с много ангажименти наведнъж. На кого се доказвате, като не сте в състояние да свършите всичко качествено? Непосилното заемане с работа ви вреди не само сега, през тази седмица, но и в бъдеще. Оставете се на течението, вършете толкова, колкото можете да поемете. Обръщайте повече внимание на личния си живот и любовта.

СКОРПИОН

Бъдете почтени

Следват седем дни, които се оказват доста благоприятни за реализация на личните идеи. С повече решителност и с полезна информация, получена навреме, ще постигнете повече отколкото очаквате. Мобилизирайте се и действайте внимателно, почтено и много прецизно. Пълнолунието в Лъв, придружено от затъмнение, изисква от вас да разчистите сметките си с партньорите и колегите на работното място. Да сте наясно със себе си. Напишете си поне десет изостанали неща, които искате да завършите в срок до шест месеца от днешна дата. Не забравяйте любовта, унесени от професионалните си успехи. Почетете празника на влюбените.

СТРЕЛЕЦ

Сериозен напредък

За вас следва натоварена, но успешна седмица – най-вече в материален план. Деловата активност е предпоставка да съберете сили за ново съдружие или отделяне в самостоятелен бизнес. Ако успехът ви зависи от деловите партньори, хубаво преценете дали трябва правите компромиси с тях. Общувате свободно и споделяте своите цели. Пълнолунието в Лъв напълно подкрепя подобни действия. Разбира се, трудности няма да липсват, но те ще са при неконцентрираните и нискозаинтересовани представители. Вземете ли нещата в свои ръце, ви чака доста сериозен напредък.

КОЗИРОГ

Положителни емоции

Последните два дни бяха напрегнати и неособено приятни. Отпуснете се. Очаква ви освобождаване от напрежението и безпокойствата. Предстои период, който ще ви дари с нужните положителни емоции, за да преборите умората и сивотата на мрачното зимно време. Преходът от силното напрежение към стабилността ще бъде бавен, което го прави поносим и приятен за вас. Всички виждат, че се чувствате по-добре и по-уверени. Сега имате възможност да обърнете внимание и на интимния живот. Използвайте празника на влюбените, за да изненадате приятно своята половинка.

ВОДОЛЕЙ

Успешен период

Безспорен успех се крие в новите седем дни за вас, стига да спазвате обществените порядки, да реагирате адекватно на ситуациите и да не влизате в излишни пререкания. Овладейте лесно ескалиращата емоция, ако целта ви е да си спестите неприятности и нежелани промени. Вземайки това предвид, ще изживеете един доста завладяващ и успешен период. Пробвате иновационни методи, за да вършите работата си по-добре. В личните отношения също влагате нестандартни подходи. Като цяло желанието ви е да обърнете на 180 градуса своето ежедневие. И в изместен смисъл успявате.

РИБИ

Бъдете сдържани

Следващите седем дни за вас обещават да бъдат напрегнати, но въпреки това успешни. Не може да се каже, че безпокойството ви е създадено от семейната или професионалната среда. То е продиктувано от странични фактори или обстоятелства, с които не успявате да се преборите вече няколко дни. Предстои да се сблъскате с противоречия и да влезете в различни пререкания, но единственият път да избегнете разгарянето на конфликт е да си премълчавате. И в личен, и в професионален план е нужно да сте сдържани.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

10 февруари. Вие сте енергични и вечно бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Тази разпиляност, която пронизва и погубва вашия живот, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Навлизате в година на ново и успешно начало, което може да положите само след като сте сигурни и сте си направили предварителни планове. Знайте, че с каквото се захванете тази година, ще го вършите през идните девет.

Налага се през следващата година да претърпите трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

11 февруари. Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 февруари. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Водолей. Докато зодията им иска те да са напористи и пробивни, то числото 11 забавя тези стремежи, мъти водата и не им позволява да бъдат толкова решителни. Дори на моменти са прекалено плахи и често не вярват в своите способности. Тук се крие и мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва. След 25-ата си годишнина достигат до тези прозрения и това е повратната им възраст. Настъпи ли тя, стават истински представители на своя знак, гмуркат се в живота и се реализират успешно. Притежават много скрити заложби и таланти, които ще отключат в момента, в който повярват в себе си.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Предстои ви най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

12 февруари. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Водолеи, които искат да разберат всичко за другите хора, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте си и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Все вие вършите цялата работа, а лаврите обира някой друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!