19 четения

Търновските ресторантьори от „Щастливеца“ с престижна световна номинация

ВЕЛИКОТЪРНОВСКАТА РЕСТОРАНТЬОРСКА ВЕРИГА „ЩАСТЛИВЕЦА“ УЧАСТВА В КОНКУРСА НА НАЙ-ЛУКСОЗНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ В ЦЯЛ СВЯТ.

World Luxury Restaurant Awards е състезание, което има за цел да насърчава повишаването на качеството на храната и стандартите на обслужване сред луксозните ресторанти. За наградите се класират само тези заведения, които предлагат запомнящи се преживявания, изключителна атмосфера, високо ниво на обслужване и имат кулинарни постижения. Освен в старата столица ресторанти „Щастливеца“ има още в София и Стара Загора.

Един коментар за “Търновските ресторантьори от „Щастливеца“ с престижна световна номинация

  • 10.02.2017 в 9:45
    Permalink

    Тея последно участват по тяхно кандидатстване в това състезание или са ги номинирали, тъй като има голяма разлика между 2те. Аман вече от пишмантьори, които си готвят и складират храната в помещения на Булевард България 29Б, и си паркират бусовете и личните коли постоянно отпред на паркоместата на блока че даже и на непозволени места паркират. Борба може да вземе да провери това и да провери след многобройни жалби на живущите дали нещо се е променило, или общината покровителства бизнеса а не гражданите й!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!