77 четения

Без изненади в листата на ГЕРБ за Великотърновска област

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГЕРБ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЩЕ ВОДИ ОТНОВО ЛИСТАТА НА ПАРТИЯТА ЗА ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ. Това е станало ясно на среща вчера в централата в София, на която са присъствали кметът на старата столица и областен председател на ГЕРБ Даниел Панов, кметове на партията от региона и други местни активисти.

В листата ще влязат още досегашните депутати от областта Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, докторите и общински съветници от Велико Търново Валентин Точков и Николен Стойнов. Още трима местни парламентаристи от старата столица ще бъдат кандидати за депутати – това са Атанас Парушев, който е шеф на предприемачите в партията на областно ниво, председателят на младежите Георги Недев и издателят Нейко Генчев. Младежката квота е подкрепена и от футболния съдия Георги Давидов. От общините кандидат-депутатите са Станислава Стоянова – преподавател в Стопанската академия в Свищов, председателят на Общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева, Стефан Брънзелов от Златарица и от Павликени – Венцислав Георгиев.

9 коментара за “Без изненади в листата на ГЕРБ за Великотърновска област

 • 09.02.2017 в 17:26
  Permalink

  Листата е по слаба от предишните избори. За кво държат Стоев не е ясно, прост е и му личи отвсякъде. Айде издателят-бизнесмен Нейко Генчев поне е масон, ще си паснат с Панов,макар че забогатя от „публично частно партньорство“ с ректорите Пламен Легкоступ и Иван Харалампиев и двамата агенти на ДС. За Нейко Генчев, бившия му ортак Иван Габеров твърди , че е започнал бизнеса си с печатане на фалшиви бандероли. Доктор Точков е истинска точка в медицината. Станиславка, освен за нещо по така, за друго нестава.Калпава работа е тази листа.Никакво въображение. Очевидно издигането на номинации е било само за парлама.

  Отговор
 • 09.02.2017 в 17:32
  Permalink

  Мчи, тя тази листа не е нова, не виждам какво е новаторското в нея. Старите муцуни, явно къс ще е живота и на новия парламент.

  Отговор
 • 10.02.2017 в 9:18
  Permalink

  Без изненада всички търновски мошеници на чело с Евгени Стоев разследвам за иточване на ддс са в листата на ГЕРБ.Има и лекар педофил които имаше връзка с непълнолетно момиче с което посещаваше заведенията става въпрос за хирурга който се гласи да става депутат.След това нека пак Бойко Борисов се чуди защо има наказателен вот срещу него.

  Отговор
 • 10.02.2017 в 10:32
  Permalink

  От къде на къде цветанов го слагат от Велико Търново ? Същите муцуни….със сигурност-старата песен на нов глас 😀

  Отговор
 • 10.02.2017 в 10:45
  Permalink

  Цветанов се кандидатира от Търново защото му е сигурно влизането в парламента.Местните изпълнители на обществени поръчки ще купят гласове.

  Отговор
 • 10.02.2017 в 14:29
  Permalink

  Листата е по слаба от предишните избори. За кво държат Стоев не е ясно, прост е и му личи отвсякъде. Айде издателят-бизнесмен Нейко Генчев поне е масон, ще си паснат с Панов,макар че забогатя от „публично частно партньорство“ с ректорите Пламен Легкоступ и Иван Харалампиев и двамата агенти на ДС. За Нейко Генчев, бившия му ортак Иван Габеров твърди , че е започнал бизнеса си с печатане на фалшиви бандероли. Доктор Точков е истинска точка в медицината. Станиславка, освен за нещо по така, за друго не става. Калпава работа е тази листа.Никакво въображение. Очевидно издигането на номинации е било само за парлама.

  Отговор
 • 10.02.2017 в 16:08
  Permalink

  Погледнал се Илия, пак в тия. Старата песен на нов глас. И още десетки поговорки има народа. Явно пак същите муцуни. Това говори за липса на кадри и административен капацитет, както и за това, че нищо ново не са научили – най-вече защо хората на гласуваха за ГЕРБ. Като не знаят да питат. Да слязат на земята и да питат хората от народа, а не активисти – кариеристи. И да не летят в облаците, защото като си на земята няма да паднеш, но отвисоко се пада и много боли.

  Отговор
 • 13.02.2017 в 12:29
  Permalink

  Пременил се Илия и пак с тия.Нов бардак със стари к…ви

  Отговор
 • 20.02.2017 в 18:25
  Permalink

  Докога ще влизат в листите все едни и същи муцуни,като Лиляна Павлова,Менда Стоянова и т.н.Те нищо не направиха и продължават да се борят за кокъла,защото там се вземат много пари, а бедния български народ все ще тъне в мизерия.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!