Новини

Кадрова чистка всява смут в горнооряховското горско стопанство

ЗА ЧИСТКА В ДЪРЖАВНОТО ГОРСКО СТОПАНСТО В ГОРНА ОРЯХОВИЦА алармира бивш служител на ведомството. Според Росен Иванов новата шефка на стопанството Мирена Татарджийска масово уволнява работници с дългогодишен стаж, като на тяхно място слага свои приближени. По думите му, Татарджийска е назначена от квотата на ГЕРБ през есента на миналата година. Само три месеца по-късно тя понижава шофьора на ведомството, който има 20 години стаж, преназначавайки го като общ работник в разсадника в Джулюница, а на негово място е сложен съпругът на бившата кметица на село Добри дял от ГЕРБ Йордан Райков.

Освен това в началото на този месец от ДГС в Горна Оряховица е освободена Нели Найденова, която е била мениджър човешки ресурси . На овакантената позиция като технически секретар е назначена дъщерята на председателката на Общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева, която също е от ГЕРБ. Впрочем Арабаджиева е и номинирана за кандидат-депутат от областната партийна листа. В ДГС има и четвърти освободен служител – Диана Паскова, която е касиер домакин повече от 20 години. На мястото й като помощник главен счетоводител била назначена близка приятелка на новата шефка.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

4 thoughts on “Кадрова чистка всява смут в горнооряховското горско стопанство

  • А, сега като вече не са на власт ГЕРБ, какво ще правят? Нова реформа ли ще има пак…. Не се мисли за работата, мисли за шуробаджанащината. Мисълта им е там някъде в личните изгоди. Шеф от Стара Загора… А, защо не си взеха за шеф, човек от луната….

    Отговор
  • Росен Иванов може да ни каже дали е плащал данъци за купената дървесина от частните гори в Д.Дял?

    Отговор
  • Росен Иванов работеше в държавното горско стопанство и едновременно с това сечеше частни гори въпреки, че не е позволено по закон. Сега продължава с далавери си с горските въпреки, че е напуснал сам горското. Сече частни гори има много нарушения, ощетява майка България. Намери се една честна жена за спре далаверите им и те започнаха да плюят и пишат срещу нея. Събуди си българино и помисли дали е редно всичко това….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *