4 четения

Търновският театър играе два спектакъла за любовта през февруари

ДВА СПЕКТАКЪЛА, ПОСВЕТЕНИ НА ЛЮБОВТА, ЩЕ ИЗИГРАЯТ ТЪРНОВСКИТЕ АРТИСТИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ. Оперетният концерт-спектакъл „Магията на любовта” и постановката „Червило” са заглавията, които ще бъдат в центъра на афиша през този месец. За всички влюбени Музикално-драматичният театър „Константин Кисимов“ прави специален подарък – двама на цената на един билет. Пакетната цена за всяко представление е 10 лева и важи за двама приятели.

Пищният спектакъл „Магията на любовта” ще бъде представен в навечерието на Деня на виното и влюбените – 13 февруари, от 19 часа в голяма зала на МДТ. Сюжетът пренася зрителите в красива и изящна бална зала. На фона на най-обичаните класически произведения се развиват две любовни истории, преплетени с ревност, трепетни срещи и раздели. По време на концерта публиката ще има възможност да се наслади на музиката на Йохан Щраус, Имре Калман, Франц Лехар и др.

Диригент на спектакъла е Игор Богданов. В него участват солистите Миряна Калушкова, Доротея Доротеева, Полина Петкова, Момчил Караиванов, Пламен Долапчиев, Иво Йорданов и Георги Гърланов.

На 20 февруари от 19 часа е представлението на „Червило”. Премиерата беше преди година, а оттогава освен на търновска сцена спектакълът е гостувал в редица градове в страната. Над 3000 са зрителите, които са гледали заглавието.

Различните лица на любовта представят артистите в спектакъла. В центъра на сюжета са любовните мисли и преживявания на една жена, които се променят през годините.

Билети за „Магията на любовта” и „Червило” може да се намерят на касите на МДТ „Константин Кисимов”. Пакетната цена за всеки спектакъл е 10 лева и важи за двама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!