5 четения

„Феникс“ и „Стрелите“ ще определят зимния футболен първенец на село Царевец

Отборите на „Феникс“ и „Стрелите“ ще определят шампиона по футбол на малки врати на село Царевец. В събота от 12 часа започва разпределението на местата от първо до осмо на зимния турнир в свищовското село.

До финала, който е последен в програмата, достигнаха отборите на „Феникс“ и „Стрелите“. Първият е съставен от опитни футболисти, сред които е и вече бившият играещ треньор на „Академик“ (Свищов) Боби Борисов. „Стрелите“ пък са младоци от юношеския тим на „Изгрев 93“, който е есенен първенец на Северозападна България при старшата възраст. За 3- 4 място ще се срещнат „Олд Старс“ и „Младите туристи“, като и тук се сблъскват опит и младост.

Вече месец тренират юношите старша възраст на „Изгрев 93“ (Царевец), съобщи наставникът им Ангел Ангелов. Отборът е амбициран да спечели първенството за възрастта си, администрирано от Зоналния съвет на БФС във В. Търново. От състава са си тръгнали четири момчета, които ще продължат кариерата си в „Академик“ (Свищов).

В първата си контрола „Изгрев 93“ победи младшата възраст на „Академик“ със 7:1, водят се разговори за проверка срещу юношите на „Литекс“. От 17 февруари момчетата на Ангел Ангелов ще участват на футболен турнир в Сандански.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!