10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 февруари, понеделник

Луната преминава от Дева във Везни в 22.42 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 20.43 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на коремната кухина, жлъчката, премахването на камъни в жлъчката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със стомаха, лечение на киселини, гастрит, колит.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, за боядисване и накъдряне. Прическата се запазва дълго време. Днес можете да си направите домашен крем за кожа с естествени съставки. Стремете се към природосъобразен начин на живот.

Хранене и диета: Денят е добър за диета, но не и за гладуване. Следете за срока на годност на продуктите, които купувате и влагате в гозбите. Не забравяйте салатите от кореноплодни зеленчуци, които са източник на свежи витамини и минерали, нужни на организма към този момент. Вместо туршия, настържете салата от моркови.

Цветове, носещи късмет: Кафяво и бяло.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 8.45 часа.

Нумерологичен хороскоп: Приемете предизвикателствата на днешния ден. Не се укорявайте за старите си грешки. По-скоро ги анализирайте и пожелайте да ги поправите. Най-важното днес е вземането на поука. В личните отношения също се стремете към баланс и хармония. Простете, ако някой ви е наранил. Прошката ще облекчи начина ви на живот.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Дева. Помага ни да мислим аналитично, задълбочено и да се занимаваме с дейности, изискващи работа в детайли. Активната част на днешния ден е до 14.30 часа. Свършете важните ангажименти, задачите с изтичащ срок до този час. След това се отдайте на рутинните си задължения и не подемайте нищо важно. Всичко, което остане за следобед, може да бъде свършено утре. Приберете се навреме вкъщи и подгответе разнообразна вечеря от леки храни. Погрижете се за хармонията в личния си живот.

ОВЕН

Вие сте си виновни

Тежат ви неприключени задачи от минало време, които е трябвало да свършите до този момент. Срокът вече е изтекъл и е време да си понесете последствията. Подгответе се за изключително забързан понеделник, в който делата ви могат и да се проточат. Не винете никой друг освен себе си за загубите, които претърпявате.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат делник

Неочаквани новини и промени около вече планирани делови действия ще направят деня ви нервен и доста напрегнат. Финансови измами са в основата на ядовете и притесненията ви. Имате нужда от спокойствие, но няма да бъдете оставени на мира. Подгответе се за неприятен делник.

БЛИЗНАЦИ

Учите се от чуждите грешки

Бъдете готови да раздвижите плановете, които сте си направили предварително за понеделника. Пред вас се изправя предизвикателство да обърнете повече внимание на чуждите грешки и да ги анализирате. Вземете си поука от тях и така няма да ги допуснете в своя собствен живот. В следобеда не подемайте нищо ново.

РАК

Работете до обяд

Нуждаете се от спокойствие. Главата ви е пълна с мисли, но малко от тях можете да споделите към този момент. А и няма хора, на които да се доверите. Приятните срещи и разговори отложете за следобеда и вечерта. Полезната ви работа ще е до 14.30 часа, когато трябва да се съсредоточите и да отхвърлите повече работа.

ЛЪВ

Пазете се от загуби

В понеделник сте изключително предпазливи. Консервативният ви подход на работното място ви носи стабилност и добри резултати. Не рискувате с необмислени изказвания. Изпипвате всяко свое действие. Пазете се от финансови загуби, които могат да навредят на семейния ви бюджет.

ДЕВА

Не действайте прибързано

Луната грее през вашия знак и вие сте готови да поемете инициатива, за която ще съжалявате след време. Ограничете рисковите действия. Заложете на рутинните си ангажименти и планирайте по-добре своето бъдеще. Имате нужда да споделите нещо лично. Потърсете много доверен човек за тази цел.

ВЕЗНИ

Имате нужда от изолация

В този ден не искате никой да ви безпокои, моли или ангажира с нещо. Попаднали сте в период на изолация, през който правите преоценка на фактите и събитията от изминалия един месец. За съжаление, няма как да се отдадете само на разбисли и бездействие – чакат ви задачи с изтичащ срок.

СКОРПИОН

Финансови неприятности

Въпреки че ви е забранена прибързаността през този ден, вие я проявявате с пълна сила. Действате без предварителни планове, сякаш се страхувате да не изпуснете момента. Ще си навлечете големи финансови проблеми, обвързвайки се с договор, който не е във ваша полза. Ограничете покупките.

СТРЕЛЕЦ

Налагате мнението си

Притиснати сте от обстоятелствата и сте прекалено прибързани. На моменти избухливи и сприхави, вие често влизате в явни конфликти с хората около вас. Агресивно налагате своето мнение над колегите, дори над ръководителите си. Невинаги това ще бъде счетено за добра професионална черта.

КОЗИРОГ

Старателни, но претоварени

Имате нужда да споделите притесненията, които не ви дават мира. На работното място сте прецизни, но е факт и че сте се заели с повече ангажименти, отколкото е вашият капацитет. Опитайте да степенувате нещата и свършете делата с изтичащ срок днес. Оставете останалите за дните от седмицата, чието начало поставяте днес.

ВОДОЛЕЙ

Споделете каквото ви тревожи

Заемете се с делата, които трябва да свършите до следобед. Отдайте се на важните си ангажименти и не се занимавайте със странични неща, които не ви влизат в работата. Вечерта имате нужда да излезете с доверен приятел на по чашка. Трябва да споделите нещо, което ви мъчи и тревожи.

РИБИ

Интересно предложение

Днес сте с изявени делови способности. Проявявате ги още сутринта и затова ще бъдете забелязани от важни. Очаквайте изненадващо предложение сутринта, което ще ви накара да го обмисляте целия следобед. Очертава се напрегнат ден, но вълнението е приятно именно заради това предложение

.

Честит рожден ден

Избрали сте си кармична разплата за този живот, което означава, че вие самите сте пожелали да се родите на 13 февруари, за да се срещнете с точно определени трудности и така да изчистите натрупалата се в изминали прераждания карма. Вие се стремите към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Имате възможност да сбъднете мечтите си, ако сте по-последователни в своите действия. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията за нейното преодоляване.

Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали пред любимите хора. Простете и на тези, които са наранили вас. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!